keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Kukkahattu

Esikoisella on hattupula, oikeasti. Tai melkein oikeesti :-D Eihän ekaluokkalainen voi pitää samoja hattuja kuin eskarissa ollessaan? Tai voishan se, mutta toisaalta kiva noita tehdä. Tosin, ei tuo malli nyt paras mahdollinen ole talvihattuun, pitää tehä semmonen, että saapi noita korvaläppiä tehtyä. Tuo on siis ihan perushatun malli, kaksinkertaista raitavelouria, MUTTA yli puolet hatusta on vielä vuorattu mikrofleecellä. Eli lämmin on ihan varmasti. Muotoa vaan saisi olla, että vielä paremmin menisi korville. Koska jos tuolla muodolla tekee vielä syvemmän, niin sehän on sitten otsalta silmillä.

En sitten muistanu kuvata eilen Onnia uusissa taskuhousuissaan vaikka vähän lupailin. Noh, kerkeehän tuota, vaikka seuraavissa taskuhousuissa ;-) Ne kyllä istui Onnille tosi hyvin, ainoastaan taskut ois saanu olla vähän ylempänä. Seuraavissa huomioidaan sitten tämäkin.

Kankaita on taas tulossa vähän sieltä ja täältä! Nyt peräänkuulutan edelleen niitä lisätunteja vuorokauteen!!

4 kommenttia:

 1. On kyllä tosi kiva hattu! Ihanan värinen! Meilläkin on koululaisilla (1. ja 3. luokkalaiset) hattupula. Mietin vain että mikä malli olisi hyvä, koska tuo kimperimallinen ei oikein pysy korvilla. Paitsi eipä nuo normaalit pipotkaan sen enempää korville mene ;)
  Myös edelliset LPS housut ovat ihanat!! Hyvin sä osaat noita tehdä!! Minä olen miettinyt LPS kuvien painamista kangasväreillä, kuten Ruttunutun Annika on muita kuvia painanut.

  VastaaPoista
 2. Kiva hattu ja muitakin ompeluksia jälleen olet saanut aikaan. :o)
  Niitä lisätunteja kaipailisin minäkin, tuntuu että läheskään kaikkea ei ehdi mitä haluaisi..

  VastaaPoista
 3. Mulle kans lisätunteja pliis!!! Mulla on kovasti ns. meinaan tehdä juttuja...miten mä en nyt vaan saa "ajatuksista tekoihin" kiinni???? Ja ei todellakaan haittaa että lisäsit listaasi..kivahan se on..pitääki kattoo ootko mun listalla?? mut hallinnassa oot ainakin koska "nään" sut sieltä...
  Tosi kivoja noi edelliset LPS housut...

  VastaaPoista
 4. Mar3ngi; kiitos! Miekin kangaspainantaa oon kovin miettiny vaan en oo uskaltanu! No ei miulla kyllä ole värejäkään tuolla kun musta ja punainen. Niistä se pitäs jotain keksiä. Enempää en ostakaan ennenkuin on varmuutta, että jotain osaa :-D

  Mia; Kiitos! Joskus kyllä otin niitä lisätunteja yöllä, mutta se kostautui pitemmän päälle pahasti päivällä... Eli kai se vaan on tyydyttävä näihin?

  Pikkuriikki; kiitos :) Mie jotenkin niin osaan samaistua tein pikkuriikkiseen, vaikka ei samoja ole kuin mein kahella nuorimmalla mutta niin paljon kuitenkin samoja juttuja. Syömisongelmia, kasvuongelmia ja kaikkea. Ja voi jestas, nyt vasta kävin kattelees siun arkistoja! Siis ne haalarit ja takit!! WOW!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!