keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Siili-setti

Otin kännykällä kuvat, enkä muistanu vaihtaa kuvan laatua paremmaksi, joten... Mutta en malttanu olla postaamattakaan. Noita jos jää lojumaan, että en laita tänne, niin sitten ei enää saa laitettuakaan!

Tämä on tilauksesta tehty setti pienelle tytölle :) Materiaalit ruskeaa ja vaaleanpunaista velouria, vaikka näissä kuvissa ei taida kauheasti tuo vaaleanpunainen näyttää vaaleanpunaiselta. Kyseessä siis sama onnensiili mikä on seikkaillut aika monessa vaatteessa jo.


Taitaa joutua omillekin tämmösen setin tekemään :) Tuo velour on joustofroteen ohelle kyllä tosi pehmoinen materiaali. Ja lämmin.Laitoin noiden merkkien alle v.punaista satiininauhaa, antaa ehkä vähän enemmän näköä?Vaikka mie sen peitetikkikoneen nauhankääntäjän olen valmis linkoamaan maata kiertävälle radalle, niin muuten kone kyllä helpottaa elämää, tai siis ompelemista, erittäin paljon! Helmakäänteet, lahkeensuut on tosi nopea tehdä ja tulee ohkaset käänteet. Saumat esim. paidan kainaloa kiertävissä (olipas taas ilmaisu...) saumoissa ajan peitetikillä yli, antaa näköä, sekä litistää sauman ja saumat ei paina. Jossain vaiheessa jo ehdin miettiä oliko ihan turha ostos koko kone, mutta ei se ollut. Pikkuhiljaa siihen alkaa niin tottua, että kohta varmaan sanon, etten ilman tule toimeen :-D

Katsotaan saanko tänään toisenkin postauksen aikaseksi päivemmällä :)

9 kommenttia:

 1. Suloinen setti, ruskealla ja vaaleanpunaisella ei voi epäonnistua :)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana setti! Ruskean ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on vaan niin ihana ja toimiva! Hauska idea tuo vaaleanpunaisen satiininauhan laittaminen tuonne alle. :)

  VastaaPoista
 3. Maria kiitos :) Totta on!

  NorppaStiina; Kiitos! Mie oon tuota satiininauhasysteemiä käyttäny ennenkin, mutta se vaan oli unohtunu jossain vaiheessa. Nyt alkoi taas nuo pelkät nauhat kyllästyttää niin laitoin noin.

  VastaaPoista
 4. Kaunis yhdistelmä väreineen ja hellyttävine siileineen! Ja tuleepa komeaa jälkeä peitetikkikoneella; ihan kun olis kaupasta ostettu setti (tämä siis tarkoitettu positiivisessa mielessä, ei sillä, etteikö siun tekeleet ois muutenkin hienompia, kuin kaupan!).

  VastaaPoista
 5. Mari, Kiitos <3 Kauniisti sanottu!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihastuttava setti! Kauniit merkit ovat piste i:n päälle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!