keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Pupuhattu

Kirpulta löytyi kaksi ihanaa neulottua hattua. Molemmat tummansinisiä ja molemmissa myös tummansininen fleecevuori. Sattui vielä olemana ihminen siinä paikalla kuka oli lapsenlapselleen ne kutonut :) Ihanat hatut, ainoastaan pieni muutos piti tehdä. Molemmissa oli kukkaset, mikä siis ite Onnille nyt ei olisi tosiaankaan ongelma, mutta vaihdoin kumminkin. Mietin, että mikä vois olla kiva ja näin pimeänä vuodenaikana heijastin on aina pop. Eli siitä lähin liikkeelle ja pupu siitä sitten tuli. Nappisilmineen. Ja Onni tykkää :)
Ja vielä yksi otos ilman salamaa. Kuvissa hattu ei kyllä pääse ihan oikeuksiinsa, tykkään tosi kovin! Kiitos siis sille ihmiselle kuka nämä kukkahatut Lappeenrannan Eurokirpparille toi myytäväksi <3 Hihkaise jos satut olemaan kuulolla!


Tässä pupu näyttää läiskäiseltä mutta se on vaan vettä. Tuon kuvan nappasin heti kun jätkä tuli sisälle ja en tajunnu kuivata tuota heijastinta.

3 kommenttia:

 1. Tosi kiva pupu. Pienellä vaivalla hattuun ihan uusi ilme :)

  VastaaPoista
 2. Kiva hattu! Ja käytännöllinen idea tuo heijastin koriste.
  Hitsi teillä on paljon lunta!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Maria ja Tiita :)

  Jeps, nyt on lunta ihan kivasti, vaan liekö montaa päivää. Tais taas luvata plussa-asteita reilummin :( Mie niin tykkään talvesta, mutta miks ihmeessä tuon talventulon pitää olla niin vaikeaa! Tai siis syythän nyt on tiedossa, mutta silti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!