tiistai 3. marraskuuta 2009

Rikki.

Kamera nääs. Otin tänään kuvia pienen tytön siilisetistä ja asettelin hienosti kameran jalustaan, että tulee tarkkoja kuvia. Ja tulikin ihan jees kuvat. Mutta... irroittaessani sitä kameraa jalustasta, se jotenkin lipesi käsistä ja lensi laminaattiin. Nyt ei toimi. Ei ei ja ei. Onhan se pudonnu monta kertaa jostain, mutta kait tää oli se viimenen. No, nyt katellaan miten noita kuvia saan. On tuossa puhelimessa 3megapixelin kamera, että ehkä sillä jotain saa aikaseksi. Harmittaa vietävästi! Eikä meillä tietysti ole kortinlukijaakaan, että saisi kortilta kuvat nyt heti koneelle.

Toivotaan siis, että kamera saadaan kuntoon tai todennäköisemmin raaskitaan ostaa uusi ja saan taas kuvia tänne! Tuolla edelleen viimeistelyä odottaa myös Onnin punainen haalari. Ja enköhän kerkiä muutakin saada valmiiksi ennen uutta kameraa ;-)


Kun niitä kuvia ei todellakaan ole, niin tämmönen löytyi koneelta, jottei ihan tylsä postaus tule. Onni muotitietoisesti pukeutuneen Tutan norsuhaalariin ja tyttöjen Raiskin hattuun ja mummin kutomiin kärpässienilapasiin.
 

4 kommenttia:

 1. Auts...Tollainen tapaus ottaa päähän pitkän aikaa, mulla ainakin.

  VastaaPoista
 2. Jonnar; sanos muuta! Kyllä ottaa päähän! Etenkin kun just vasta sain tän läppärin vaihettua kun edellinen tilttas. Mutta näinhän se menee. Ja nyt ois Onnin haalarikin valmis, mutta ei ole kameraa :(

  VastaaPoista
 3. Ikävä juttu se kamera. Toivottavasti tämä piristäisi: Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 4. Ansku; kyllä piristää <3!!! KIITOS!!! Mie sain toisenkin piristyksen, pitää lisätä ne omaan bloggaukseen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!