perjantai 23. huhtikuuta 2010

Ku muillakii on...

Ompelin tänään tytölle hatun. Kommentti oli, "joo, joo, ihan hieno, mutta..." Ja sitten alkoi sepustus siitä mimmonen se hattu pitää olla. Oli pieni koululainen jollain nähnyt hatun. No, se olikin samantyylinen, minkä ite olin nähny Onnin kummilla. Ja olin itekin ihastunu malliin. Joten, eikun hommiin. Täysin ilman mitään kaavoja tai sen kummempia suunnitelmia syntyi tämä hattu. Ja on mieluinen käyttäjälleen. Iteasiassa tykkään itekin. Kuvissa ei nyt oikein pääse oikeuksiinsa. Ja tuo virkattu kukka ei todellakaan miun tekemä, vaan ystäväni teki noita kukkasia keskimmäiselle neitokaiselle lahjaksi. Tietäen kuinka toivoton mie olen virkkaushommien kanssa. Niistä kukkasista tän yhen nappasin nyt esikoiselle, loput tulee kyllä lahjansaajan vaatteisiin ;) Joten kiitos E!!! Voi kun osais itekin noita virkata!



Hattu jää siis ihan reilusti pussittaa tuonne niskaan. Noita pitää nyt tehä sitten lisää. Alkaa ne neliöpipot kyllä jo vähän kyllästyttääkin, meillä on niitä paljon! Ja se ei-niin-tykätty hattukin saa paikkansa tässä postauksessa. Eli vähän kuin Kimperihattu, mutta tässä on muotoonommeltu tuo alareuna, tulee paremmin korville. Ulkopinta Metsolan hippie-kukkaa ja sisäpuoli keltainen bambujoustofrotee.



Tässä kokeilin, että josko tuon "homemade"-merkin laittas vinoon, niin oisko hauska. No ei ole, näyttää lähinnä epäonnistuneelta tikkaukselta... No,jos tää nyt ees johonkin käyttöön pääsis. Aijoo, kuvasin hienot action-kuvatkin... Puin hatun ilmapallon päälle, vaan onnistuin poistaa kuvat kamerasta ennenkuin siirsin koneelle. No, eipä tuossa nyt mitään uutta kyllä ollukaan :)

10 kommenttia:

  1. Tuo ylin pipo on niiiiin hieno!
    Miulla olis oikein himo ommella itsellenikin tuollainen, kun olisi kiva saada tuollainen "omalla kuosilla" ja vähän erilaisena kuin mitä valmiina saa :)
    Vau! Hyvin sait kyllä tuon mallin ommeltua!

    VastaaPoista
  2. Onpa kyllä kivan mallinen pipo! :)

    VastaaPoista
  3. aivan huippu pipo! kiva malli ja kuosi!

    VastaaPoista
  4. Ihanan mallinen pipo ja kiva kangas :)

    Mukavat viikonloput!

    VastaaPoista
  5. Ihana pipo tuo ylimmäinen! Hienosti toteutettu.

    VastaaPoista
  6. Hieno pipo joo! Ja toi virkkaus on oikeesti helppoo! ;)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille kivoista kommenteista :)

    Anna, oli tooosi helppo! Voit tietty tulla käymään, niin näät tarkemmin?

    Miina. Hih, joo-o, ehkä muille :-D Ei vaan, tuohon kukkaan taitaa löytyä kyllä netistä aika rautalankaohjeet, että jos sitä kerkeis jossain välissä keskittyä ja yrittää!

    VastaaPoista
  8. Hieno hattu! Laitappa kuvaa vielä piposta vaakatasossa, niin otan mallia. Meilläkin kinutaan tuollaista mallia. Mie en vaan osaa...

    VastaaPoista
  9. Santra, kiitos! Juu, iteasiassa oli mielessä tehä semmonen ns. ohjeistus :) Mutta karkeasti sanottuna;

    hattu on reilu 30cm korkea, pyöristykset neljässä kohtaa, sisäpuoli ei mene ihan sinne ylös asti :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!