torstai 22. huhtikuuta 2010

kukkia ja raitoja

Löysinpäs kameranpiuhan, löytyi siis tuolta sohvatyynyjen alta. Sain huutikseen lisättyä kuvat ja nyt päivittää tän. Pienemmät raitashortsit on ruskea-valkoraidallista joustofroteeta, isommat kukkajoustofroteeta. Nyt ei puutu kuin kesä, että näitä pääsisi käyttämään! Näitä on vähän pienemmät versiot tulossa kanssa, mutta eiköhän yhdet kuvat kuitenkin riitä, kun ihan samanlaisia ovat. Kaavat on omat, eli niistä housukaavoista vaan lyhennetty caprimittaisiksi. Alkaa Onnillakin olla jo ihan kiva pino shortseja kesäksi! Tytöille pitää vielä tehdä ihan urakalla. Toisaalta, heille pitäisi tehdä kyllä mekkojakin.



Nuo kukikkaat on niin suoralahkeiset, että vois mennä kivasti jo nyt, jos löytyisi keltaiset sukkahousut alle. Tai ruskeat. Todennäköisesti jos tytöltä kysytään, niin ruskea on parempi väri.

6 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä shortseja! Kukalliset olis tosi hauskat keltaisten sukkisten kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Ompas kivoja pöksyjä täällä taas <3

    VastaaPoista
  3. Söpöjä ovat :) Tuollaisiahan voisi itsekkin kokeilla, noihin ei mene kangastakaan kovin paljoa.

    VastaaPoista
  4. Kiitos PaaPii, hellmund ja Ansku <3

    Ja totta, ei mene paljon kangasta! Onnin pöksyihin n.30cm, ja siitä sitten aina vähän enemmän kun koko suurenee. Tilasin pinon erivärisiä kankaita, että näitä on kyllä vielä tulossa... Mutta viittiikö kaikkia postata, jaksaako niitä kukaan katella :-D

    VastaaPoista
  5. Tosi suloisia shortseja! Ihanat kankaat!

    VastaaPoista
  6. Ihania kesäshortseja! Tuollaisia pitäisi varmaan itsekin tehdä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!