keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Kevättakki poikaselle *lisätty kuvia*

Täällä ollaan! Töissä oli kiirusta ja sairastuinkin, joten tässä pieni selitys blogin hiljaisuudelle. Jotain pitää kuitenkin yrittää tänne saada esille (ompeluhuonepostauskin on edelleen tekemättä... kuvatkin otin, mutta en ilkiä laittaa niitä :-D). Pääsiäisenä ostin muumikankaat ja aloin takkia väsäämään. Tässä se nyt on kuvattuna. Tosin, kuvista ei kauheasti kuvasta saa selvää, mikä toisaalta on tarkoituskin, poika kun ei juur välitä muumeista. Tää kelpas kun tässä on mustaa...

Finlaysonin muumikangas ulkopintana, sisäpinta ystävältä saatua vanhaa puuvillaista liinaa, valkoista. Meinasin laittaa valkoiset resoritkin, mutta päädyin vihreisiin. Onneksi. On vähän väriä.
Tuolla mustalla lätkällä ei ole mitään virkaa, koha laitoin. Ei näytä niin tylsälle, tai jotain :-D

Peitetikkikoneella päällitikkaukset. Ja kyllä, toimii nyt kone kun tilasin ihan oikeat neulat siihen! Uskomatonta, miten voi yhet neulat vaikuttaa koko koneen toimintaan!! 
Loppuun vielä pikkupiristyksenä dinopojan hauskat, eiku hurjat,  dinoleikit :)

Onni on pyytäny miuta tekemään hälle uusia paitoja. Niissä pitää olla joko batman tahi spiderman. No ehkä tuo batman on iisimpi tehä. Ja housuissa pitää olla taskut. No voitte arvata onko meillä iiiiiisot pinot niitä housuja missä EI ole taskuja. Nyt kyllä taitaa joutua Onnimies taipumaan, en mie jaksa kyllä kaikkia alkaa uusiksi ompelee, vaikka aika houkutteleva syy olisikin :) 

Mukavaa loppuviikkoa!

Mirka


14 kommenttia:

 1. Aah miten ihana takki!! Aivan ihana tuo muumikangas ja muutenkin kiva malli. Loistava!

  VastaaPoista
 2. Hieno toi muumikangas, vaikkei kuvasta niin saakaan selvää, kiva mustavalkosena. Ja malli on kans hieno :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis takki ja tuttuja toiveita pojalla. Taskuja pitää olla housuissa...

  VastaaPoista
 4. Nätti takki ja tosi hyvin sopii vihreät resorit :) Meilläkin taskulliset housut on lemppareita :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista!!

  Merja, mie tykkään kanssa tuosta kankaasta. Ja onneksi kelpasi pojallekin :) Keskimmäinen neiti haluaisi samanlaisen, mutta pinkeillä resoreilla. Saa nähä saisko aikaseksi. Jotenkin tylsä tehä kahta samanlaista!

  Nuksu; nyt näkynee noista kuvista jo vähän kuosikin :)

  Kewa; ai teilläkin :) Juu, mietin just, että mikä ois se nopein ja helpoin tekniikka tehä taskut. En mie malta alkaa väsää jokaiseen housuun mitään hankalia!

  inkeroinen, kiitos ystäväiseni :) Iteasiassa mietinkin, että tää vois olla teidänkin tyylinen kuosi, eikös?

  Sofia; ja nuo resorit oli ihan todellakin äkkinäinen päähänpistos. Olin jo käymässä ottamaan tylsää resoria, kun nappasinkin tuon. Onneksi nappasin :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva takki! Mustavalkosuus tuo sopivaa rauhallisuutta :)

  Itsekin olen ollut piiiitkällä ompelutauolla :(

  VastaaPoista
 7. Musta-valkoista - NAM! Aivan ihana ja niin kaunis tuo kangas.

  VastaaPoista
 8. Ihana ihana takki, tosi kaunis mustavalkoisena, ja onhan ne muumitkin aika symppiksiä, meillä ainakin pienempi tykkää kovasti.

  Hei, mitkä neulat tilasit koneeseen ja mistä? Minäkin haluun hyvät neulat, just manasin, kun on jotain mitälie neuloja, ja kone tekee niin surkeaa tikkiä, että mielummin käyttää jo ompelukonetta..

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaunis kommenteista!!

  Noniin, joo ihan kivaa vaihtelua! Ja voi harmi ompelutaukoa :( Mutta kyllä se sitten onkin kivaa kun taas pääsee koneisiin kiinni :)

  Tuittu, Sani, TanttaRalla ja NorppaStiina: kiitos :)

  Ansku; Laitoinkin tuohon seuraavaan postaukseen tuon neulaohjeen mitä koneessa luki. Ja oikeasti, toimii ihan tosi hyvin! Mie kanssa aloin olla jo aika kypsä koko peitetikkiä tuossa yhessä kohtaa, mutta vika olikin käyttäjässä :-)

  VastaaPoista
 10. Oi että miten kaunis takki! Ihan piti pysähtyä ja ihailla. Meillä neiti on ihan muumifriikki ja voisi olla että nukkuiskin tuollainen takki päällä... =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!