sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Pikapöksyt ja tuunausta

Ostin viikko sitten Anttilasta halpaa puuvillakangasta, olikohan 3e/m. Ajatus oli ensin, että caprit, sitten mietin, että riittäisikö takiksi asti. Tänään kuitenkin pikaseen ystävää ootellessa tein keskimmäiselle housut. Siinä samalla kun tein, ajattelin, että tuommonen feikki sepalus vois antaa piristystä perushousuihin, mihin ei ees taskuja tullu. No en tiiä onko tuo nyt minkä näköinen, mutta siinä se on :-D Parit kukkanapit heitin myös. Mietin josko tuohon vielä kolmannenkin napin laittaisi, mutta ehkäpä nuo riittää. Ihan peruspuuvillaa ns. lakanakangasta on nuo housut. Varmaan ihan jees lämpimillä keleillä, vrt. joustofrotee/velour.






Vaihtelun vuoksi olen ostanu noita erilaisia merkkejä, ettei kaikissa lue tylsästi made by miku :-D 

Kirpparilta eksyi matkaan kivan värinen t-paita kokoa liian pieni. Nyt siitä tuli syksyksi pipo. En tiiä vielä kumpi neito sen itelleen omii. 



Mirka

5 kommenttia:

  1. Tosi kivat housut ja ihanaa kangasta tuo pipon kangas!

    VastaaPoista
  2. Muuten kiva kangas, mutta kun mulla on tota, niin ekassa pesussa haalistuu ainakin jos pesee 60 asteessa ohjeen mukaan. Tein tytölle mekon ja ekan pesun jälkeen jo menetti "teränsä" tuo kuosin väritys. Siinäpä ehkä syy tuolle edulliselle hinnalle. Takkia ei kannata tehdä kun jos näkee hirveen vaivan ja ompelee ja joutuu pesemään ja on kulahtanut sitten heti :/

    VastaaPoista
  3. Hauskat housut! Ja pipo on makea;)

    VastaaPoista
  4. Kiva kun jaksatte kirjoitella palautetta!!

    glenni, pipon kangas, eli se t-paita tais olla merkiltään Babyboom :)

    Nuksu; :-)

    Anonyymi, mie vähän arvelinkin, että kulahtaa, se on jotenkin sen oloista jo valmiiksi. mutta housuissa ei haittaa. Voisin kuvitella, että tulee pesuissa aika pehmoiseksi?

    Kewa, saa nähä vaan, että pitääkö tyttö noita sit kuitenkaan... Ei ainakaan heti kelpuuttanu eskariin ;-D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!