tiistai 8. toukokuuta 2012

Jumpsuittia, lahjoja ja muuta

Tytöt ovat pitkään toivoneet one-piece-haalaria, tai jumpsuit tai millä nimellä tuota nyt kukakin haluaa kutsuttavan. Mutta yhtäkaikki, siis kokohaalaria. Periaate ei anna periksi ostaa kaupasta, käytiin kyllä katselemassa. Nyt sitten fb:n uniikilta löytyi esikoiselle haalari, eli käsityönä tehty niin pitihän se nuoremmallekin neidolle omansa tehdä. Kaapista löytyi tarpeeksi iso pala v.punaista joustofroteeta. Tähdet on tytön oma toive haalariin. Ihan jees haalari tuli, vaikka valmiita kaavoja ei ollutkaan. Yhdistelin paidan ja housun kaavaa ja Onnin hupparin kaavasta huppu mitä sitten isontelin. Ja tietenkin tärkein asia on, että tyttö tykästyi pukuun :)





Keskimmäisen lapsen kaverilla oli synttärit viikonloppuna, sinne tein lahjaksi lörppäpipon ja pussukan. Ja juu, on miulla ostettu niitä kehyksiäkin, että ei aina tarviisi laitella noita vetoketjua. Mutta huoh, niiden kehysten kiinnitys on kuvissa paljon helpompaa kuin käytännössä... 



Tänään illalla pikainen ompelus, eli ihan peruspöksyt. Ekstrana kestoprässit ja raidalliset resorit. Ja tavastani poiketen teinkin kumpparivyötärön. Jotenkin alkaa kyllästyttää se resorivyötärö kun sitä tyyliä on tullu tehtyä jokseenkin monta vuotta. Jos nyt välillä ainakin tekisi kumpparivyötäröllä :)


Onnin pesukarhutakkikin on päässyt nyt kevätkeleillä käyttöön. Joskus viime syksynä tuon hurauttelin, vuorena tikkikangas. On se blogattukin silloin, mutta laitetaan nyt yksi kuva käytöstä :)


Ei varmasti voi jäädä huomaamatta nuo miun "hienot" kuvamuokkaukset... Tähän astihan olen laittanut ilman muokkauksia kuvat, mutta etenkin tytöillä alkaa olla ikää enempi, joten ehkä haluavat jo vähän "yksityisyyttä" vai miten sen nyt ilmaisisi. Ja tasapuolisuuden nimissä Onnikin sai kukkasen :) 

Oikein lämmintä ja aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

Mirka


8 kommenttia:

  1. Kauniita töitä olet taas tehnyt.

    Tuo jumpsuit kelpaisi minullekin :)

    VastaaPoista
  2. Jumpsuit näyttää herkulliselta. Meillä ei vielä tyttö ole niin trendeissä mukana, että osaisi moista vaatia. Ja en tiedä pitäisikö leggaritytölle olla sit sellainen sukelluspukumainen ihomyötäinen versio jumpsuitista.

    VastaaPoista
  3. Hienolta näyttää sinunkin jumpsuit. Taidan itsekin ommella tytölle vielä toisenkin, kunhan aika antaa myöten.

    VastaaPoista
  4. tuo on hauska miten sitä jämähtää siihen "omaan" tyyliin, itse taas teen vyötäröt aina kuminauhalla. justiin pari päivää sitten mietin että pitäisiköhän kokeilla resoria ensi kerralla! :D upeat ompelukset jälleen kerran!

    VastaaPoista
  5. Oi ihania juttuja, jumpsuit on kyllä onnistunut!

    VastaaPoista
  6. Ihana haalarijuttu! Mää olen miettinyt, että tällaiset olisi ihana tehdä veljen lapsille:)

    VastaaPoista
  7. Kiva haalari! Itse en noista oikein välitä, mutta lapset rakastaa. :)
    Olen myös miettinyt tuota lapsen kuvan laittamista blogiin. Toisaalta meillä ollaan vielä pieniä, mutta silti olen alkanut miettiä mikä olisi järkevintä. Tällä hetkellä neidistä ei saa edes kuvia ottaa, joten hän on ratkaissut äidin ´ongelman´ ainakin hetkeksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!