maanantai 21. toukokuuta 2012

Kesäfarkut ja kesäkoira

Monissa blogeissa on näkynyt kierrätysfarkkuja mitä olenkin ihastellut jo pitkään! Viime yönä (jeps, tänään vapaapäivä ja tuli sitten yöllä tehtyä muuta kuin nukuttua) leikkelin kankaita ja yhet leikkelyt oli omista Onlyn Rodeo -farkuista. Tänä aamuna sitten hurauttelin palat kasaan ja lopputulos tässä:



Eli Onnimies sai uudet farkut. Saa vaan nähä mitä poika ite tuumaa kun nämä ei ole pillifarkut...


Seuraavana lahjaksi menevä koiruus. Sekin on tehty kierrätyskankaista. Iteasiassa tein tuosta samasta kankaasta itelle tunikan, uusimman Ottobren kaavoilla. Siitä tuli aika karmaiseva. Siis värien ja kuosin puoleen, ei tosiaankaan käy aikuisen vaatteeseen. Tai ainakaan miun vaatteeksi. Mutta yöpukuna ihan jees :) 



Lauantai-iltana päätin, että nyt laitetaan leikkimökkiä vähän kuntoon. Vielä on puolitiessään, mutta tästä on hyvä jatkaa. Alkoi vähän olla semmonen tavaransäilytyspaikka.. Siis lasten leluja, risoja ja mitä lie! Nyt korjattiin kaikki romut pois ja vähän uusin tekstiilejä; uudet verhot, pöytäliina ja tilkkutyyny, sekä tuotiin tilkkutyynyn alla oleva lattiatyyny ja varastosta löytyi kesään sopiva pieni räsymatto. Mieheltä on tilattu valkoinen puupöytä sekä valkoinen puuarkku, minkä päälle laitetaan joku pehmuste. Mutta jo näillä muutoksilla mitä nyt tehtiin, saatiin mökistä luku- ja piirustuspaikka :)


Aurinkoista alkanutta viikkoa!

Mirka

ps. edellisen postauksen norsutakin laitoin Finlaysonin inspiroitumis-kisaan, takkia voi halutessaa äänestää Finlaysonin sivuilla . Ja jos ei halua äänestää, niin kannattaa siellä silti käydä, siellä on aivan mahtavia ompeluita Finlaysonin kankaista toteutettuna!

12 kommenttia:

  1. Oi tosi kivat farkut! Taskut täyteen aarteita, niin eiköhän farkut kelpaa :) Koirassa on lapsuuden kotoani tuttu lakanakangas :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hienot farkut! Harmi, että nuo Finlaysonin sivut on noin kököt, ettei äänestys toimi mun selaimella (iron) :( Suloinen hauva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en päässyt äänestämään, firefoxilla.. :(

      Poista
  3. Juuri tuollaiset rennon malliset farkut resorivyötäröllä on mun mielestä hurjan käteviä leikki-ikäisillä, mutta ikävästi meidänkin 3- ja 4-vuotiaat on jo niin 'trenditietoisia' että kovasti valkkaisivat niitä pillimmän mallisia (jotka kyllä näyttää söpöille, mutta mä jotenkin ihmettelen eikö ne ole epämukavia...)

    VastaaPoista
  4. Kivat farkut. :) Mulla on ompelupöydällä myös muutamat mun vanhoista farkuista leikellyt, saas nähdä mitä saan aikaiseksi!

    VastaaPoista
  5. Farkuissa on aivan täydellinen kesäväritys, tahtoo kanssa!! Oliskohan kaapissa mitään kivaa leikeltävää =).

    VastaaPoista
  6. Farkut näyttävät tosi mukavilta :)
    Mullakin on pino vanhoja farkkuja odottamassa, että joku tekisi niille jotain..

    VastaaPoista
  7. tyylikkäät farkut! nuo kierrätysfarkut on miusts kaikista parhaita lapsilla kun on jo pehmenneet sopivasti :) ja suloinen koira!

    VastaaPoista
  8. Saisiko tunikasta kuvaa?:) Jos sille löytyisi vaikka uusi koti?

    VastaaPoista
  9. Aivan mahtavat nuo farkut, värit sopii tosi hyvin yhteen, mieki halluun!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!