torstai 25. helmikuuta 2010

Puputyttö

Ja taas... taas yksi hattu lisää :-D Sais se kevät alkaa tulla ennenkuin myö hautaudutaan keväthattujen alle :-D Tällä kertaa tytöille pupuhattu, todennäköisesti paremman kokoinen esikoiselle. Tytöt on pihalla, niin ei päässy vielä sovittelee. Onni pääsi malliksi.

Ensimmäistä kertaa yritin säheltää nuo silmät käsin ommellen. No ei niistä priimat tullut, mutta ehkä niistä tunnistaa, että on silmät pupulla kuitenkin :-D Pitää tuota hommaa harjoitella ja ostaa ihan kunnon kirjontalankoja.

Hatun materiaalina on velour, niin ulkona kuin sisällä. Malli on tuo mikä nyt muokkautuu aina sen mukaan, minkä kokoisia tilkkuja löytyy.

Hih, tää ei ihan 5minuutissa onnistu, mie saan tuohon aplikointiin tuhrautuu aikaa reilusti ja siltikin voisi vielä tarkempi olla...Pari otosta Onnimallin avustamana. Hattu on Onnille iso, joten ei kauhean hyvin istu päässä, mutta miun mielestä mallin näkee paremmin näin kuitenkin :)


Pitäisi varmaan jossain vaiheessa kasata noita hattuja yhteen kasaan ja tehdä vähän yhteenvetoja. Löytyyköhän just oikean värisiä hattuja vk-vermeisiin yhtään :-D

16 kommenttia:

 1. Ihana ♥ Mulla on just tuo ongelma, että teen/kautta ostan hattuja ja huomaan ettei ne käy ulkovaatteisiin yhtään :D Nyt päätin, että ne mitä teen, teen ajatuksen kanssa, että varmasti käy.

  VastaaPoista
 2. Ihana pupu =) Munkin täytyis kevätvaatetilanne kartottaa. Hattujahan noista tilkuista oiskin helppo tehdä!

  VastaaPoista
 3. Söpö pupu hattu. Mahtava tuo sinun saumuri löytö! Tykkäisin käydä myös viikottain kirppiksellä, mutta aika pula iskee... työ haittaa harrastuksia.

  Iida

  VastaaPoista
 4. Kiva konelöytö sulla! Ei tulis ekana mieleen et kirpparilta löytää!!
  Ja söpö pupupipo!

  VastaaPoista
 5. Onpa hieno pipo, ja suloinen pupu!

  VastaaPoista
 6. <3 Voi kuinka hieno! Sä olet ihan mestari tekemään näitä suloisia aplikointeja!

  VastaaPoista
 7. Petra, kiitos! Hih, pitänee siis vielä aloittaa uusi kierros hattujen kanssa. Käydä lapsi lapselta läpi vk-vaatetus ja tehdä vielä ne just oikean väriset! Ainakin tuommonen pupuhattu pitäs kuulema keskimmäiselle neidille tehdä. Jos vaan keksis jotain muuta kuin pupun, ettei ihan samanlaista tulis!

  Maija, kiitos! Aivan, etenkin kun tekee noin, että tulee eripaloista vuori ja ulkopinta, niin aikasta matalat suirot voi hyödyntää

  Iida, kiitos! Hih, tässä ois vielä vähän aikaa olla kotona. Ja oikeasti kauhulla mietin, että miten ihmeessä aika riittää mihinkään jos tästä töihin pääsee/joutuu!

  Riikka; kiitos! Juuh, oli kyllä tuuria tuon koneen kanssa. Ja tuntuu toimivan tosi hyvin, mitä nyt oon kerenny yhet housut ja tuon hatun ja jotain pientä ompelee.

  Ansku, kiitos <3

  Marita; kiitos :)

  Kati, kiitos! Onhan tuo poika aika söpöys, tosin tänään esikoisen kuorokonsertissa oli kyllä jokseenkin vilkas poika... No onneksi oli koko tapahtuman henkikin hauska ja riehakas!

  Susanna; kiitos :)

  VastaaPoista
 8. NorppaStiina, kiitos! Tulipa hyvä mieli kommentista :)

  VastaaPoista
 9. Aivan upea jälleen kerran! Söpö pupu ja mallipoika =)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Satu!

  Nämä teidän kaikkien kommentit oikeasti lämmittävät sydäntä ja paljon <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!