sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Ilma kuumenee ja mökki valmistuuIhan mahtavat kelit! Muksut on aamusta iltaan pihalla, hyvä, että syödä malttavat. Tosin onkin syöty paljon pihalla, tai siis kuistilla. Leikkimökkikin valmistuu päivä päivältä valmiimmaksi. Tässä taas vaihekuvia lisää kun niitä toivottiin :) Vielä puuttuu kuistin kaiteet, räystäät, ovi, viimeistelyjä jne. Mutta sen verran valmis on, että tytöt tänään ovat mökissä leikkineet kavereiden kanssa. Mattokin vietiin sisään. Päivällä siellä oli myös iiiiiso kasa Littlest Pet Shoppeja :-D Onnikin viihty siellä hyvin!

Mutta asiaan siis. Tai melkein. Ensin kuva esikoisesta, tein kirpulta nääs kivan löydön päivänä jonain. Tuttan kissayökkäri ja ihan on aito retro! Miulla on ollu tuommonen, mutta ruskealla pohjalla, varmaan joskus -70 luvun lopulla tai 80-luvun alussa. Neiti ihastui myös mekkoon. On oikein hyvässä kunnossakin vielä :)
Onnistakin löytyi muutaman päivän takaa kuva. Huomaa hyvin vaatetuksesta, että äkkiä on ilmat lämmenneet kun muutama päivä sitten kaveri oli lenkillä noinkin tuhdissa vaatetuksessa :)Ja sitten asiaan, leikkimökkikuviin. Ensin kuva siitä, mitä näkee kun ovesta astuu sisään, eli peräseinä:

Toisella seinällä on nyt tuommonen leikkikeittiö, ei tosiaan ole vielä mitenkään mietitty noita sisustusjuttuja kun ei ole valmis. Ihan tytöt ite roudasi tuon keittiöhässäkän tuonne!

Oven puoleiset seinät on tuota tummempaa Effex-levyä, muut seinät vaalea, paitsi se raita päätyseinässä.

Portaat ja kivetys

Siinähän sitä. Verhoja pitäisi varmaan miettiä vähän, pitäisi kyllä tuolta kangaskätköistä jotain matskua niihin löytyä. Tytöille annettiin tehtäväksi tehä kivat kuvat, mitkä voidaan sitten laittaa kehyksiin ja seinälle.

Enkä mie nyt ihan ompelematon ole ollut. Esikoiselle on tekeillä, tai oikeastaan ihan viimeistelyä vailla valmiinakin, juhlamekko. Siitä laitan vasta sitten kuvia kun on ihan valmis. Onkin miun ensimmäinen ihan juhla-juhlamekko. Ainakin vielä vaikuttaa lupaavalta ja toivon, että en joudu paniikissa päivää ennen kevätjuhlaa lähteä etsimään kaupoilta mekkoa :-D

ps. huuto.net -kohteissa on kesävaatetta ja vähän jotain muutakin. Tänään taas lisäsin ja lisää on edelleen tulossa :)

4 kommenttia:

 1. Teille tulee kyllä upea leikkimökki!
  Meilläkin on tuossa kovasti pohdittu leikkimökin rakennusta, josko se helpottaisi talonrakennuskuumeeseen :) Taloa kun ei enää kolmatta kertaa aleta rakentamaan ;)

  VastaaPoista
 2. Voi että siulla on taitava mies! Meillä sen rakennuspuolen hoitaa nainen - MINÄ.
  Ja teidän poika kyllä muistuttaa kuvauksesi mukaan ihan meidän Iirolle, joka on nyt yli 18 vee. On muuten kummasti rauhoittunut, oleilee vaan sen tyttöystävänsä kanssa - eli siis tietokoneen.
  Muistan kun pienenä sitä sai aina kuljettaa ensiavussa ja päivystyksessä milloin minkäkin syyn takia, ja ne jo alkoivat muistaakin pojan kun hoitaja aina sitten sanoi: No, mikäs Iirolla tällä kertaa on, ootkos taas sormeen veistellyt... :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anna ja Maarit kommenteista :)

  Anna, joo, ei tuo kolmannen talon rakentaminen kauhean houkuttelevaa ole, joskaan ei 100%:sesti poissuljettukaan. No, kassellaan kuin käy. Mutta on tää elämä aika paljon helpompaa kun ei ole isoa projektia päällä!!

  Maarit, meillä ehdottomasti mies hoitaa rakentamishommat. Iteasiassa on sen verran pikkutarkka, että miulla ei ole juuri asiaa lähellekään rakentamisia kun haluaa tehdä itse ja yksin :-D Ja kiitos tsempeistä!! Eli on toivoa, että tääkin vauhtihirmu rauhoittuu!! Onni on kyllä esim. kerhoissa ja semmosissa paikoissa oikein rauhallinen poika, kun on paljon aktiviteettia tarjolla. Myö ollaan kanssa tuttuja tuossa tk:ssa, mutta lähinnä noiden astmojen takia on jouduttu niin paljon juoksemaan. Noissa kolahduksissa on nykysin ajatus, että jos taju lähtee tai verenvuoto ei tyrehdy, niin silloin haetaan apua. Muuten ei edes lähetä mihinkään... Kaksi kertaahan tuolla on päätällin takia taju lähteny, ekalla kerralla oli vuorokauden tarkkailussa, piuhoja lähti joka raajasta eikä kaveri meinannu toeta millään. Oli kyllä kauhuntunteja ne. Mutta jotenkin aina helpottaa kuulla muiden kokemuksia, etenkin näitä, että on rauhoittunut iän myötä :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, ihania projekteja! Pitkästä aikaa lukemassa. :) Ootki nyt lukulistalla, että pysyn ompeluksiesi perässä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!