maanantai 9. elokuuta 2010

Päiväkotikassi ja retrolippis

Kiitos tsempeistä!!!! Tänään tosiaan oli ensimmäinen päivä ja oikein hyvillä mielin kotiin ajelin koulutuksesta :) Kyseessä siis isännöitsijän ammattitutkinto ja aikuisopiskeluna. Meitä on 12 opiskelijaa ja mitä tänään vähän juteltiin ja esittäydyttiin niin oikein monipuolinen ja mukava ryhmä onkin. Jos opiskelumotivaatio oli korkea jo aiemmin, niin tänään kun käytiin koulutusohjelmaa läpi, niin innostus vaan nousi. Haastavaa, kyllä, mutta niin se kuuluu ollakin.

Huomenna on lapsille sitten ensimmäinen hoitopäivä. Sitä varten Onnille ompelin hoitokassin. Aluksi se näytti valtavalta, mutta kun sinne pakattiin sadevehkeet, vaihtovaatteet, ulkovaatteet, lääkkeet ja lopuksi vielä pehmodino, niin eipä se enää iso ollutkaan.

Kassin ulkopinta on ruskeaa vakosamettia, sisäpinta robottikangasta minkä olen saanut ystävältäni . Onni ite valitsi robot varaston kangaskorista. Pohjalevy on ihan vaan pahvia, minkä päällystin ensin kontaktimuovilla, sitten vielä ompelin robokankaasta sille päällisen. Pohjalevyn halusin vana ryhtiä antamaan.

Onnilla tuntuu olevan koko ajan lippikset hukassa, vaikka niitä on suht montakin. No, nyt kun noita on tullu hurauteltua, niin aika nopsaanhan nuo valmistuu (mistä muistui mieleen, että yhelle pienelle tytölle lupasin lahjaksi lippiksen, enkä ole muistanut ommella... noloa, mutta yritän korjata unohduksen pian!!!). Ulkopinta Inkeroiselta saatua retro puuvillaa, mistä edellisen postauksen housutkin on tehty. Onnin kanssa nimitettiin hattu Mimi-hatuksi, ystävien beaglen mukaan. No onhan siinä vähän niinkun beagle, vaikka ei itse asiassa ole sinne päinkään :-D Mutta koiran kuva kumminkin!Tässä on myös askarreltu Onnille päiväkotiin kansiota, mihin tuli kuvia perheestä, sekä kivoja kuvia lehdistä. Onnin mieleen oli dinot, lohikäärmeet, muumit jne. Niitä siis leikeltiin parin sivun verran. Lisäksi on kolme sivua meidän valokuvia :) Etukanteen leikkelin muumikuvia ja juttuja. Kaikki päällystin kontaktilla, saa sitten selailla kansiota jos ikävä ehtii tulla. Mitä epäilen kyllä, niin mukava ja vauhdikas ryhmä on päiväkodissa :) Yritän muistaa kansiostakin pari otosta vielä napata. 

12 kommenttia:

 1. Hienon hoitokassin sai onni :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kassi ja lippis. Ja nuo valokuvat on tosi kiva idea!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihana hoitokassi <3
  Tsemppiä huomiseen hoitopäivään niin äidille kuin lapsillekkin :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva hoitkassi! :)
  Onnea opiskeluun!, minulla on myös kotiäitys päättymässä alkutalvella lähes 12v jälkeen. Hurjaa! ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania ompeluksia, lippis on niiin suloinen!
  Onnea opiskeluun. :)

  VastaaPoista
 6. Onpa ihana robottikassi! Meilläkin on pojalla robotit in :D

  VastaaPoista
 7. ihana kassi ja uniikki! Mä tarvin Nooalle kans jonkun ,ehkä repun .Nyt mennyt Joonan vanhalla Batman repulla =) ,on vaan niin pieni ettei juuri mahdu mitään. No täytyy etsiä jotain kivaa =)

  VastaaPoista
 8. Hieno kassi! Kohta se on miullakin sama edessä; kassin pakkausta pienelle perhepäivähoitoon menijälle. 30.8. alkaa Miskan hoitotaival ja miulla 1.9. työt.

  VastaaPoista
 9. Nämä koulun ja päiväkotien aloitukset on aian yhtä koskettavia! Ihania ompeluksia, kaikkea ei tarvitse ostaa uutena!!!

  VastaaPoista
 10. Tervehdys :)
  Ihania ompeluksia, ihana blogi.

  VastaaPoista
 11. Mukavan näköinen kassi! Ja lippiskin on söpö!

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaunis kommenteista <3

  Iikkis, toi kansio-juttu oli päiväkodin idea, eli tuommosta pyydettiin :) Enkä sitten siitä mitään kuvia muistanu ottaa.

  Mia; oi, siulla vielä pitempi aika :) Mutta iteasiassa nyt on vasta viikko takana ja tuntuu, että näinhän tää on aina menny :D

  MariN, tsempit aloitukseen <3

  Johanna, kiitos! Tervetuloa jatkossakin!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!