keskiviikko 18. elokuuta 2010

Pöö pöö pöllö, pöllö pöllö pöö

Otsake tuli ihan siitä, että tuo esikoisen kuoron laulama Pöllö-laulu soi päässä kun näitä pöksyjä ompelin :-D Tänään oli taas opiskelupäivän päätteeksi tunne, että jotain pitää tehdä, vaikka ihan halki-poikki-ja-pinoon-olo olikin. Alkuviikko on ollut tuloslaskelmia, taseita ja rahoitussuunnitelmia ja nyt tänään oli vuorovaikutusta. Kyllä tuo aivotyöskentelykin väsyttää! No anyways, jotain halusin tehdä ja parit pöksyt ompelin melkis-valmiiksi, mutta ne on semmosia ihan basicejä ja halusin jotain kuviota. Ensin tuli pöllö ja sitten piti etsiä pohjaväri kuvalle. Jonkin aikaa sitten ostin pari palaa ruosteenpunaista velouria (kiitos JenniJ) ja ajattelin, että kyllä niille vielä tarkoitus löytyy. Ja se tarkoitus oli tässä. Miusta aika kivasti käy tuon ruskean pöllön pohjalle ruosteenpunainen :) Nää on jo selvästi vähän syksyisemmät pöksyt.
Pahoittelut näin pikaisesta postauksesta, mutta kassellaan josko saisin noita muitakin juttuja kuvailtua! Edelleenhän on kuvaamatta monta mitä olen luvannut tänne lisätä, vaan siinä vaiheessa kun kamera on kädessä, en muista mitään :-D

21 kommenttia:

 1. Ai että kun on ihanat housut!! Herkut värit ja ihanaakin ihanampi PÖLLÖ! ♥

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat värit ,jotenkin niin syksyyn sopivat =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanaiset kommenteista :)

  Tuota kangasta miulla vielä vähän jäi, ja mietin, että ois varmaan aika jees, jos yrittäs tehä jotain takkia samalla kuvalla kaveriksi. No, oishan se jees, mutta katotaan saanko mitään aikaseksi :-D

  VastaaPoista
 4. Voi tuo pöllö on aivan ihana!!!

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihanat housut! MAhtava tuo pöksyjen väri ja suloinen pöllö-aplikaatio! Pöllöt on kyllä aika pop :) Itsellä olisi enää työn alla trikoopaidan ompelu, muut "pöllöset" alkavat olla valmiina :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat värit ja hauskanen pöllö!

  VastaaPoista
 7. Voi miten söötti pöllö! Kauan olen jo halunnut joihinkin vaatteisiin pöllöjä surautella, mutta kun ei oma luovuus ole kovin huikeaa enkä ole keksinyt millaisen pöllön tekisin. Tuo on kyllä ihana!! =)

  VastaaPoista
 8. Oi miten ihanat :) tosi kiva toi väriyhdistelmä, just niin ihanan syksyinen!

  VastaaPoista
 9. Ihanan syksyiset housut ja väriyhdistelmä oikein mainio! Ostin juurikin aika saman väristä velouria omalle pojalle, saapa nähdä mitä siitä aikanaan syntyy, säästelen kangasta syksyyn.

  VastaaPoista
 10. Oi miten herkulliset pöksyt <3

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaunis kommenteista :) !!

  Inkeroinen, pitäs vissiin yrittää oikeasti-oikeasti nähdä!!! :-D

  VastaaPoista
 12. Niin ja ilokseni huomasin, että oli ihan uusiakin kommentoijia!!! Tervetuloa :)

  VastaaPoista
 13. Ihanat pöksyt ja voihan jumaleissön tuota ruosteenpunaista kangasta! Mistä sitä saa? :)

  VastaaPoista
 14. Mia, kiitos!!

  Pipetipoo, kiitos!! Ennen sai ainakin Myllymuksuilta tuota :)

  Tänne oli tullut pari muutakin kommenttia, mutta ne on nyt poistettu :( En muista enää mitä kyseltiin, mutta toivottavasti vielä eksyt tänne uudestaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!