torstai 21. lokakuuta 2010

Yhteistyössä taiteilijan kanssa

Keskimmäinen neiti taiteili pahveista linnun ja pyysi miuta toteuttamaan sen tunikaan. Tai ensin toive oli mekko, mutta kun tuota pinkkiä oli vain tunikan verran. Vähän jouduin pyrstöä asettelee pystympään kuin alkuperäisessä, mutta ei haitannu :) Reilu tuosta tuli kyllä, mutta toisaalta, ei ole vielä pesty, että vähän siinä kutistuu. Plus, että tyttö kyllä kasvaa koko ajan. Tunika velouria, lintu joustofroteeta.


Ja tässä vielä alkuperäinen malli minkä mukaan toteutus.
Kirppiksiäkin tulee koluttua edelleen kiitettävään tahtiin. Tällä viikolla löytyi aika pähee Barbapapa-sadetakki! Aitoa retroa luulen. Koko n.86cm, eli pieni mein ukkelille, mutta meinasin tuon silputa ja ommella vaiks pussukoita tai jotain. Tosin, jos joku nyt välttämättä haluisi tän lapselleen, niin voin harkita vaihtoa johonkin kivaan velour- joustofrotee- tai trikookankaaseenkin ;) 

11 kommenttia:

 1. Nätti tunika! Ja tuo barbababa takki! Minun yksi ystäväni sekoaisi jos näkisi tuon! :) Ihana löytö.

  VastaaPoista
 2. Kiva tunika! On hienoa, kun lapsi saa itse osallistua toteutukseen! Aivan mahtava sadetakki!!!

  VastaaPoista
 3. Mahtava löytö tuo barbasadetakki! Joku kauppaa samanlaista sadeasua huutonetissä hyvään hintaan. Ei kannata varmaan ihan ilmaseksi luopua.

  VastaaPoista
 4. oih ihana tuo sadetakki <3 MEille mahtuisi.. Millaista palaa tahtoisit kangasta vaihdossa ja mitä väriä.

  VastaaPoista
 5. Ihana idea toteuttaa tuo lapsen tekemä linty paitaan. Ja sadetakkikin on tosi hieno, meille ois sopivakin, mutta eipä juuri sadetakkeja tuu käytettyä.

  VastaaPoista
 6. ouwww mikä takki!!! Harmi ettei meille sovi tuo 86cm mitenkään. :(

  Lintutunika on tosi hieno, kiva idea tuo että antaa lapsen itse suunnitella kuvan!

  VastaaPoista
 7. Juu älä ilman luovu tuosta sadetakista! Katsoppa: http://www.huuto.net/kohteet/92_98cm-sadeasu-housuttakki-vihrea-barbapapa-retro/153464407

  Vaikka en kyllä usko että ihan tuohon hintaan lähtee, mutta toisaalta eihän sitä koskaan tiedä! ;)

  VastaaPoista
 8. Kiva tunika ja hieno kuva :)
  JA mahtava tuo sadetakki!

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihanista kommenteista!!!

  Anne ja KA, mie tuon löysinkin huutiksesta. En kyllä tosiaan mitään tuommosia ees kuvitellu, saatikka haluisin!!! Mutta tottahan se on, että noista retroista joskus aikamoisia hintoja ollaan valmiita maksamaan :)

  Hantta, en mie ole etes ajatellu sen tarkemmin :) Nakkaatkos vaiks säpoon jos siulla jotain kivaa olisi tarjolla! Vaikka en tosiaan oo vielä ihan varma, että raaskinko luopua :-D Mutta siis jos tarpeeksi hyvä vaihdokas, niin sitten varmaan. Tuo kuosi on kyllä niin miun juttu :)

  VastaaPoista
 10. Mikä sadettakki-ihanuus täällä onkaan. Olisi meille kyllä passeli, muttei taideta tarvita, kun olen niitä jo pari ostanutkin kirppikseltä. Mä en kyllä silti raaskeis pistää palasiksi, vaikka ei mahtuiskaan mein pojalle. :D

  VastaaPoista
 11. Älä nyt ainakaan silppua tuota ihanuutta!! Hui, sydämestä ottaa ees aatella että silpuksi menisi :) Vaikka varmaan siis kivoja juttujaompelisit, mutta silti...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!