torstai 11. marraskuuta 2010

Ajoneuvoja, raitoja, kukkia ja aurinkoja

Sekalainen postaus kaikenlaista :) Onnimieshän olikin sitten ihan kunnolla kipeä, reppana. Kuumeet huitoi yli 40 asteessa ja astma teki elämän tosi vaikeaksi. Nyt kaveri sitten syö 7vrk:n ajan 3krt/vrk antibiootteja. Mutta siis on nyt jo ihan virkeä kaveri, tänään ekaa päivää päiväkodissakin :) Vielä kun tuo ruoka alkaisi maistua!

Asiaan, eli käsitöihin. Ajatuksena oli postata iiiiiihana arpajaisvoitto neitokaisen käytössä, vaan ei suostunut illalla enää tyttö yhteistyöhön ja kuvat ei onnistunu todellakaan... Uusi yritys toinen kerta! Istuu nimittäin ihan täydellisesti ja tyttö ihastui itekin heti pukuunsa! Kaikenlisäksi sain vielä kaavatkin, mitä ehdottomasti pitää vielä kokeilla itekin. KIITOS <3

Esikoiselle kun ei enää oikein löydykään valmiina mitään kivaa vai sanoisinko meidän näköistä vaatetta, niin niitä pitää sitten tehä. Laatikossa pitkään muhinut ajoneuvo-interlock pääsi nyt käyttöön. Hihojen kanssa meinasi tulla ongelma. Leikkasin jo violetista velourista hihat, mutta en uskaltanu laittaa, värinpäästösyistä. No sitten ei ollu mitään valkoista kangasta. Onneksi muistin, että miulla on itellä jokunen valkoinen trikoopaita, mitä ei tuu käytettyä. Ja vot! Sainkin omasta paidasta hyvät hihat tytölle! Alareunaan iso resori. Tuo on nyt tytön mielestä tosi jees. Eli tunikan mitta paitaan ja alas iso resori.



Varmaan vuoden päivät on ollu keskeneräisten pinossa raidalliset joustofroteeleggarit. Nyt sitten hurautin ne valmiiksi... Katotaan onko noille nyt käyttäjää. Vaikka kotona sitten. Ihanan pehmoiset ne on ainakin :) Aijoo, tunikassa sekä leggareissa on koko 134cm. Tuota kokoa on tuolla leikattunakin sitä ja tätä, mutta katotaan missä kohtaa ehdin ommella kasaan.


Ja kun tyttöjen vaatteilla aloitin, niin jatketaan nyt vielä vähäsen. Keskimmäiselle neitokaiselle ompelin Metsolan Clover-velourista hatun. Kankaassa kun oli vaan kolmilehtisiä apiloita, niin tein sitten valkoisesta velourista yhen neliapilan tuomaan onnea. Himpusen tuli taas snadi tuosta, varmaan pesun jälkeen onkin liian pieni. Tai sit ei.




Viimesessä kuvassa näkyy taas tuo made by miku -merkki, tilasin taas uuden satsin Ebaysta, Briteistä. 72kpl:een satsi maksaa jonkui viiden euron pintaan posteineen!! 

Metsolasta tuli muitakin kivoja kankaita, Sun Raysta teinkin jo Onnille paidan. Tosin Onni on paidasta tätä mieltä: "hyi kakka, ihan puma paita". Mutta kyllä hää sitä tänään päällään piti kuitenkin :-D Kuvaan ei vaan suostunu kunnolla, kun on kuulema niin ruma paita...



Noh, tuota SunRayta on vielä tuolla lisää... Katotaan kuka joutuu seuraavaksi kärsimään siitä. Koska mie olen ihan täysin myyty tuolle kankaalle!!! Aivan ihana kuosi :)

Toivotan näin jo torstai-iltana kaikille leppoisaa viikonloppua :)



15 kommenttia:

  1. Mäkin tykkään tuosta sunraysta ihan hirveästi, en oo vaan raaskinu vielä tilata. Ehkä pakko nyt kun näki tuon Onnin päällä =) ihana paita!

    VastaaPoista
  2. Kivoja nuo metsolan kankaat ja ihania oot saanu niistä aikaiseksi<3 tuollaisen apilan ois voinut tehdä itsekin tytön apila takkiin mikä tuossa pipossa on :)
    Ja hei tuo onkin kiva tuo paidan malli, laitappa joskus kuvaa miltä se näyttää päällä :)

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo SunRay-paita <3

    VastaaPoista
  4. Tosi kivoja, pisti naurattamaan Onnin kommentti. =)

    VastaaPoista
  5. Onpas halpoi merkkei :o Missä siellä? koitin etsiskellä, mutta mie mitää löytän :D

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommenteista!!

    Sanna, katotaan saanko tytöiltä luvan tehä niille... :-D Esikoiselle ainakin kelpaa jos tekee tuon leveän resorin ;-D

    Jossu, no niin ois käynykin. Mut toisaalta, kävis hattuunkin, mikä ois takin kaverina. Kun veikkaan, että useamman hatun kuitenkin teet ;-)

    Ansku, juu, tuo kuosi vei sydämen :)

    Inkeliina, :-D Naurattaa ja etenkin kun kuitenkin sitten suostuu paidan pukemaan :)

    5ara; Ebay.com ja sieltä nimimerkki label-makers
    Mie olin tuon linkittänykin kesällä, mutta nyt kun kävin kattoo, niin linkki vei ihan mihin sattuu..

    VastaaPoista
  7. Minunkin täytyy heti mennä kurkkimaan noita merkkejä, tosi halpoja!

    VastaaPoista
  8. Joo taitaa täältäkin lähteä tilaus, hyvänen aika kun tilasin noita tosimummolappuja sen 50kpl maksoi posteineen melkein 30e. Että pikkuisen hintaeroja. ;)

    Kiva kun arpavoitto passaa, olis tosiaan mukava nähä kuvakin kun vaate on tytön päällä, mutta elä sen takia ala ressaamaan!! =)

    VastaaPoista
  9. Minä edelleen odotan sunrayta pinkkinä! Voi kun tulisi myyntiin...

    VastaaPoista
  10. Voi miten ihania ompeluksia! Vau! Tuo neliapila hatussa on kyllä ihana idea, etenkin tuon apilakankaan kaverina <3
    Resori-pussipaita on myös aivan mahtava, samoin kuin Onnin paitakin!

    VastaaPoista
  11. Kiitos kommenteista!!!

    Tiina, juu, nuo on oikeasti halpoja ja kun ovat kudottuja, niin kestävät ja kestävät. Toki värivaihtoehtoja ei kauhiasti ole, mutta ei se miuta haittaa :)

    Tiina; No on vähän hintaeroa! Ja jeps, eiköhän neiti vielä kuvaan suostu :) On niin mieleinen puku kyllä!

    Riikka, miuhun ei kauheesti se pinkki kolahtanu, mutta veikkaanpa, että mein tytöt tykkäisi siitä pinkistä! Miulla kyllä nyt saa riittää taas vähäksi aikaa kangasostelut. Pitäs ensin varmaan yrittää nääs ommella noita vanhoja :-D Kuka antaisi aikaa?!?!?!

    Anna, kiitos <3 Millonkohan myöki ehittäs vaik ees lenkille, että vois kuulumisia vaihella!!!

    VastaaPoista
  12. Voi kurja tuota sairastelua! Voimia kaikille!

    Tuo työkonepaita on ihanan mallinen! Ja tuon värisenä ihanaa vaihtelua tyttöjen vaatteiden normaaleille kukille ja hempeyksille. :)
    Ja onnea voitosta! Ihana mekkonen!

    VastaaPoista
  13. NorppaStiina, kiitos <3 Nyt alkaa olla porukka jo suht kohta kondiksessa, uskoisin :)

    Meillähän tuo esikoinen ilmoitti alkuunsa, että hän ei sitten tuommosta autokangasta mihinkään huoli. Onneksi keksin keinon, että huolii. Kun pitäs oikeasti noita kangasvarastoja pikkasen saada tuolta tuhottua...

    VastaaPoista
  14. Ihana tunika! Kiva, kun saa käyttämättömät vaatekappaleet hyötykäyttöön. Mullakin on uusiokäyttöä odottelevia tamineita pinossa, mutta kumma, kun nuo ns. hyödylliset ompelukset jää aina jumittamaan, ja ns. kivat menee edelle...

    Ah, tuota Sun Ray -paitaa! Mä olen myös fani. Onneksi on tytön suosikki myöskin :) Meillä on myöskin tarkka neiti, on aina pakko kysyä etukäteen, käviskö tämä kangas, jottei tule tehtyä kaappiin jäävää vaatetta. Pikkuveikka on vielä helppo puettava, kun ei kuoseja protestoi (itse pukemista kylläkin).

    VastaaPoista
  15. Hei kun minä yritin niitä lappuja etsiskellä ebay,.comista, en löytänyt. Haulla tulee vain sellaisia kojeita joilla pystyy itse tekemään kaikenmoisia lappuja.. miten löydän sieltä sen nimimerkin joka niitä tekee?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!