lauantai 8. tammikuuta 2011

Tyttömäistä

Hohhoijaa, montakohan pörröhattua tähän talouteen vielä mahtuu?! Kaapista löytyy Riihipeikkoa, Tinttua, Fredriksonia ja muuta ja tietysti kasa omia ompeluita. Ja noh, jos vielä kerta kiellon päälle :-D Ja okei, kangasta jäi vielä ainakin yhen hatun verran joten... Ja iteasiassa Eurokankaassakin ois vielä vaikka mitä pörrökankaita...

Mutta asiaan. Keskimmäiselle neitokaiselle pörröhattu, vähän tyttömäisempi versio. Edessä on satiininauhasta askarreltu rusetti ja takana lukee "made by miku" vaaleanpunaisella fontilla. Mieleinen hattu taitaa olla kun äskenkin kun kuvattiin tyttöä hattu päässä, jäi hattu päähän. Tuossa neiti pelaa LPS-peliä karvahattu päässään.

Ulkopinta aivan ihanaa tekoturkista. Ostin Karjalan Ompelukoneesta tuota kangasta, hinta oli aika kova (19,90e/m) mutta ei miusta paha noin hyvälle materiaalille. Tuo on semmosta hyvin laskeutuvaa ja hyvin notkeaa. Ei yhtään semmosta tönkköä niinku nuo joskus tuppaa olemaan. Sisäpinta on ruskea fleece. Sisävuori ei mene noihin "korviin" asti, jolloin korvat pääsee lurpahtamaan.






Eilen innoistuin muutenkin iltasella ompelee ja tässä vielä fotoa viimeistelyä odottavien pinosta. Näistä jos saisi vaikka jo huomenna päivitystä aikaseksi!


Loppuun vielä kuva kovilta pakkasilta. Ei paljon Onnimiehestä näy kun lenkillä käydään, on aitoa turkista (lampaantalja) alla ja peittoa ja lämpöpussia, ja päässä työllä ja tuskalla löydetty Fredrikssonin iki-ihana häntähattu! Tuo on ihan uusi kun omat häntähatut ei ollu enää tallella. Ja karvakin on ihan keinokarvaa, mitä ne kyllä tais olla jo sillon 70-80 -luvun taitteessakin.


blogi+allekirjoitus.png (81×43)

9 kommenttia:

  1. Voi että miten suloinen hattu!!! Aivan ihanan pehmeän näköinen, varmasti on tytön mieleen:)

    VastaaPoista
  2. eevi katsoi tuota kuvaa ja huokaili "ihana apinapipo"

    VastaaPoista
  3. Tanttaralla, kiitos! Ja kyllä on, iteasiassa meinasi triolla tulla eilen taistelu hatusta, mutta meni sille kelle ompelinkin :)

    Sanna, voi ei! Tuota kangasta miulla ei ole enempiä ja nuo on kaikki jo siis "varattu". Mutta eiköhän tuolta jotain muutakin kivaa löydy ;)

    VastaaPoista
  4. Voi rakkaus miten ihana hattu!! ♥

    VastaaPoista
  5. Sie olet kyllä ihan valtavan aikaansaava! Kerrassaan tehopakkaus! Ihania ompeluksia olet kyllä taas tehnyt.

    VastaaPoista
  6. ihana hattu!!ja ihana tyttönen..ja voi kuinka suloinen Onnipoika vällyjen välissä...

    VastaaPoista
  7. voi miten kaunis! Ja ihana tuo kuva Onnista. :)

    VastaaPoista
  8. Oi kiitos ihanista kommenteista :)

    Onni kiittää ja kumartaa myös <3

    Nyt olisi kuvat seuraavaan postaukseenkin jo kamerassa, jos saisi ne tänne asti vielä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!