sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Virhearviointi, melkein

Ostin Eurokankaasta kivaa ruskeaa farkkukangasta. Tarkoitus tehä Onnille farkut, mihin tähdet polviin. Olen niiiiin tykästyny Lindexin repaleisiin tähtifarkkuihin, että niistä hain ideaa. Onnilla on 98cm:set sekä 104cm:set Lindexin tähtifarkut, kiitos teille ketkä ne meille möitte <3 On äidin ja pojan mieleen!

Asiaan. Ompelin tänään Onnille tähtifarkut. Lahkeet näytti vähän reiluilta, mutta ajattelin, että ei haittaa, meneepähän kauemmin. Nooo, äsken sitten keskimmäinen lapsi bongasi farkut tuosta penkiltä ja kysyi kelle ne on. Sanoin, että Onnille, mutta koitapa, jos meneekin capreina siulle. Noh, ne on hälle sopivat. Reilun sopivat :-D Lahkeet jää pussittamaan nätisti :-D Että hieman virhearvio kävi, mutta toisaalta, ei käynykään. Nuohan onkin aika kivat pinkin tai vaaleanpunaisen yläosan kanssa!




Iteasiassa noissa jäi muutama seikka häiritseekin, tai siis mietin, että taskut ois kivat. Niin sivuille kuin taaksekin. Joten jospa sitten niihin Onnin farkkuihin sitten tekis nekin!

Tässä viikon aikana tullu ommeltua pari housutkin :)



Samoten vielä yksi apina-hattu. Nyt kyllä vaihdutaan jo toiseen kuosiin! Iteasiassa tänään jo leikkelinkin pari tähtihattua ja yhen pinkin hatun. Ja aikamoisen kasan kaikkea muutakin. Jospa ens viikolla ehtisi ommella niitä kasaankin!

Ja tässä hurrrrrrja dino apinahatussaan:


Ja voi ihanaa <3 <3 Miuta on muistettu tunnustuksilla!! Olen huomannu niitä kyllä ja palaan vastauksien kanssa jossain kohtaa! KIITOS!!

blogi+allekirjoitus.png (81×43)


20 kommenttia:

  1. Ihanat tähtifarkut!

    Ehtisitkö tehdä meille yhdet housut, vai teetkö ollenkaan tilauksesta? Meillä on ne yhdet sun tekemät housut ja ne on ainoat mitkä pysyy nätisti pojan päällä ja poika saa ne itse riisuttua pois. Aivan parhaat! Lindexin velourit pitää köyttää naruilla kiinni ja vessaan mennessä tulee huuto, kun poika ei saa niitä riisuttua...

    VastaaPoista
  2. Oho, oletpas taas ehtinyt hurjasti ompelemaan! Kivoja vaatteita! :)

    VastaaPoista
  3. Helmi, kiitos :) Ja voi kun kiva kuulla! Laitatkos miulle viestä tuonne mikunlokin sähköpostiin, niin katsellaans, voisinkos auttaa :)

    Pintse; Kiitos! Noita perusjuttuja on niin nopsa ommella. Mutta nyt alkais kevät häämöttää ja alkaa sormia syyhyttää alkaa takkiompelut, niissä aina vähän enempi hujahtaa aikaa. Tosin pitäs varmaan ensin tsekata, että kuinkahan monta niitä on ennestään ja kuinka moni on vielä sopiva!

    VastaaPoista
  4. taisin katella eilen tuota samaista farkkukangasta palalaarista ja olisin ostanu(harmittaa vietävästi) mutta oli niin iso pala ja ei budjetti antanu periksi...on kyllä tosi ihanaa!! ja hienot housut niista tulikin:)

    terv. elina

    VastaaPoista
  5. Onpa kivoja housuja! Onko tuo kangas palalaarista vai pakalta ja onko joustavaa vai joustamatonta kangasta? Kivan näköistä on, täytyis varmaan tytöllekin kevääksi/kesäksi jotain tuollaista ommella.

    VastaaPoista
  6. Ihanat farkut, en ookkaan pitkään aikaan käynyt lindexillä tai muualla, en tiedä yhtään millasta vaatetta kaupoissa on :D
    Onko ihan tavallista farkkukangasta vai jotain joustavaa ? Jostain nettikaupasta bongasin meinaan joustavaa ja mietin joskohan siitä sais omille tehtyä..

    VastaaPoista
  7. Elina, mie pyydän aina leikkaamaan miulle sopivan palan :) Nytkään en ottanu kun 60cm pätkän, tosin sitä tais kyllä tulla enempi kun tosiaankin tuolle neidille käy ne housut :-D Mutta pitää silti käydä hakees lisää sitä, jos sitä edes enää on..

    Hanna ja Kewa, kiitos!!

    TanttaRalla, kiitos :) Palalaarista on ja on aikasta ohkaista farkuksi ja joustaa. Oikein mukava materiaali!Tuolla oli eri värisiäkin tarjolla, siis sinisen sävyjä ja sit tuota.

    Tiia, heh, mie näin niitä tähtifarkkuja kyllä Lindexillä, mutta en sillon ostanu. Sit (taas) vähän jälkijunassa innostuin ja eihän niitä meinannu mistään saaha! Onneksi sitten foorumi-huuteluilla sain parit kappaleet :)Ja on tuo kangas tosiaan joustavaa, miellyttävän tuntuista, tyttö meinas laittaa huomenna eskariin nuo. Ja ihan villahaalarin allekin varmaan hyvät, ei liian jäykät

    VastaaPoista
  8. Ihanat tähtifarkut! sinun tartteis tehdä noita enemmän myyntiin, olisi varmasti ostajia! :)

    VastaaPoista
  9. Hienot housut!Onko kaava oma? Meilläkin olis tarvetta moiselle kaavalle.

    VastaaPoista
  10. Ihanat farkut, pitääkin käydä Eurokankaassa josko meillekin olisi. Kiitos vinkistä =)

    VastaaPoista
  11. Iso kasa kivoja ompeluksia :)
    Farkut näyttävät ihanan pehmoisilta ♥
    Voi kun sais aikaiseksi viedä saumurin terän huoltoon.

    VastaaPoista
  12. Tosi ihanat tähtifarkut! Ihana, miten pienellä yksityiskohdalla saa upeasti erilaista ilmettä. Ja olet muutenkin taas ollut ahkerana ja ehtinyt vaikka mitä! Kivoja! :)

    VastaaPoista
  13. Kiitos lukuisista kommenteista <3

    Sani :)

    Miia; hih, ostin eilen viimesen pätkän tuota kangasta kaupasta, ja ehkä siitä jollekin housut syntyykin. Kunhan ensin Onnille ompelen!

    Elina; on oma kaava :) Vuosien muokkauksien tulos :-D Tuolla kaavalla mie teen, mutta pienillä muokkauksilla aina, lähes kaikki housut mitä teen. Tykkään kun ei tule sivusaumoja ollenkaan. Alunperin kyllä oli sivuissa saumatkin, mutta jätin ne pois.

    Sari, siellä oli muitakin värejä tarjolla :)

    Tiina ja Marina :)

    Prinsessa Pieni; meillä mies terottaa miun koneen terät. Vaikka liikkeessä sanoivat, että piloille menee... Noh, hänen työnsäkin vähän liittyy moisiin, joten onnistuu hyvin :) Olisi kyllä aika taas huoltaa koneet...

    NorppaStiina, Jeps, nyt jo mietin, jotta pitäskö Onnin housut tehä ihan samoin, vai laittasko lisää härpäkkeitä. Vaikka ne taskut. Vai olenko laiska ja teen vaan nuo tähdet :)

    VastaaPoista
  14. Ihanat tähtifarkut! :) Muutkin housut on kivan näköisiä. Tosi hyvältä näyttää tuo sun housumalli.

    VastaaPoista
  15. Hei! Sattumalta eksyin tänne, kun googletin Lindexin tähtifarkkuja. Ei sinulta sattuisi vielä löytymään niitä Lindexin tähtifarkkuja? Olisin halukas ostamaan pois! Kumpi tahansa koko 98 tai 104 kiinnostaa!! :)

    Terkuin Tintti

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!