sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Kolmasluokkalaiselle keiju-setti

Mie näin ekan kerran tätä kangasta Lumiida-blogissa ja ihastuin täysin! Pakkohan tuota kangasta oli hankkia ja tein siitä esikoiselle tunikan. Vielä jäi pieni pala, mistä voisi keskimmäiselle yrittää jotain keksiä. Näiden koko on siis n. 134/140. Hihat ja housut on velouria. Tykästyin tuohonkin sävyyn, tulee ihan toffee-vanukas mieleen.


Yritin saada kuvattua tuota nappilistaa. Tai feikkihän se on, mutta tein taas vähän erilailla. Eli sen alapuoli on tuota keijukangasta ja on ommeltu vain vasemmasta reunasta ja alhaalta kiinni, eli tuo oikea reuna on auki. Antaa vähän erilaisen vaikutelman taas. Nappeja mietin pitkään, että minkä väriset. Oli pinkkiä ja ruskeaa vaihtoehtona, mutta päädyin vihreään. Niin, tai esikoinen päätyi :)
Kuvat on otettu tuolla kännykällä (E7) ja kokeilin nyt noita eri asetuksia. Nämä on otettu hehkulampun-valo -asetuksilla. Ei nuo nyt ihan kummoset ole, kun hämärässä otettu. Mutta ehkä kuitenkin paremmat kuin perussäädöillä. Kai se on vaan annettava periksi syksyn ja talven hämäryydelle! 

Mirka

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!