maanantai 24. lokakuuta 2011

rukkasia, tunikoita ja Spidermania

Nykyisin ei ehdi blogiin päivittämään, vaikka iltaisin aina joku pikkujuttu tuleekin hurautettua. Tässä siis pitemmältä aikaväliltä ompeluita. Vielä jäi osa odottamaan :)

Onnipojalle on tullut tehtyä kasa hanskoja. Ensimmäiset on frotee/velourkäsineet kuiville keleille. Seuraavat on pul-hanskat kosteammille. Ja aina ei voi onnistua rukkasetkaan... Viikonloppuna suurensin kaavaa ja tein esikoiselle Remun kosteussuojakankaasta rukkaset. Täytyy sanoa, että niistä ei tullu kyllä julkaisukelpoiset... Mutta ehkä seuraavista tulee :)


Esikoiselle tein velourtunikan. Ja minähän en esipese kankaita, en. No, nyt kävi niin, että esikoisen tunikasta tuli ekan pesun ja rummun jälkeen tunika keskimmäiselle :-D Mutta ei miusta paha, kun kuitenkin aika paljon tulee ommeltua, enkä edes muista, että onko aiemmin käyny näin! Eli pyrin ennakoimaan kutistumisen, nyt ei ihan onnistunu arviot. Keskimmäinen on saanut ihan omansakin. Ihnaista panda-trikoota yhdistettynä valkoiseen joustofroteeseen. Tuota kangasta kun saisi vielä pinkkinä, vaan taitaa olla loppuunmyyty jokapaikassa.


Onnimiehen Spiderman-housut. Ihan puuvillaa ovat, eli ei jousta. Mutta poika tykkää. Äiti ei ehkä niinkään... Nuo noin hurjan näköiset örkit kun ei miun silmiä hivele... Mutta ehkä joskus pitää joustaa. Muutoin kaverin spiderman-vaatteet rajoittuu yöpukuihin... 


Taskujen tausta on punaista velouria. Ei kaapista löytyny samanväristä kuin tuon ukkelin väri on, mutta piristää vähän kokonaiskuvaa kun on kirkkaanpunaiset taskut, eikös :)


Tuolla olisi kuvaamista ja postaamista odottamassa niin Turtlesia kuin perusvaatetta ja villavuorellista rukkasta ja tunikaa ja ties lie mitä. Pitäisi vissiin opettaa tytöt kuvaamaan ja tekemään postauksia kun ite ei ehi :-D

Oikein mukavaa syksyn jatkoa kaikille!

Mirka

5 kommenttia:

 1. Tosi kivoja ompeluksia! :) Sä olet ollut ahkerana!

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä tuota pandaa oli pinkkinä vielä viime viikolla metsolassa liikekessä runsaasti :) Minä taas esipesen kankaat aina tarkasti ennen ompelua :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja ompeluksia sinulla! :)

  VastaaPoista
 4. Tosiaan, kivoja ompeluksia kaikki! Minä en ennen pessyt mitään kankaita, mutta nykyään kaikki :D onpa sitten kutistettu valmiiksi :) Mun pitäs taas kans noita rukkasia tehdä, laitahan kuvaa niistä villavuorellisista, olis hauska tehdä talveksi semmoisia. :) Käyköhän niihin ihan vaikka vanha vanuttunut villapaita vuoriksi? :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista :)

  NorppaStiina, itestä taas tuntuu, että ei ehi tekee puoliakaan mitä haluis tehä! Mutta aina jossain välissä jotain :)

  PikkuHoo, nettisivuilta en ole sieltä kattonukaan, mutta yhelle kangaspalalle yleensä tuleekin niin paljon posteja, että ei kannata tilata :(

  Hanna kiitos :))

  Suvi; heh, mie en edelleenkään jaksa :-D Villavuorelliset on taas päiväkodissa niin jää kuvaamatta, mutta pitänee muutoinkin tehä lisää. Miulla oli niissä vuorena villafleeceä, ihan metritavarana, mutta olen miettiny juurikin, että jos jostain vanhoja huopuneita villapaitoja löytyisi, niin olisi varmaan just täydellinen materiaali vuoreksi! Nyt ostin teddyäkin vuorikankaaksi, meinasin talvirukkasia kokeilla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!