sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

kevään hattuja

Onnimies on tykästynyt DS:n pelaamisesta ja erityisesti Mario nappaa. Minä olen aina ollut sitä mieltä, että ennen kouluikää ei mihinkään pelikoneisiin tarvitse koskea, eikä tytöt oikeastaan ole pelanneetkaan mitään ennen kouluaikää. Poika kerran kokeili tyttöjen DS-konsoleja ja se oli siinä :-D Viikonloppuisin saa pelata 30 min siivut per päivä. Ja tykkää kovin! Joskus kyllä pakko sanoa, että tuo aika lipsahtaa ja pelaa enempikin, mutta periaatteessa puolen tunnin pätkä päivässä viikonloppuna riittää.

No mutta asiaan. Onni toivoi Mario-paitaa tai -housuja, aloitin helpommasta... Eli sieni hattuun. Hatun mallista tuli tosi hyvä, vaikka kuvassa hassulta näyttäneekin. Eli muotoiltua takaa, sivuilta ja edestä ja malli on semmonen lörppä-malli, eli jää runttuun tuo yläosa.Ompelin kasan perustrikoohattuja, jäävät runttuun nämäkin. Ja kun aina pidän hatuissa perusmustaa, niin tässä kohtaa heittäydyin hurjaksi ja tein pinkin kukan :-D Tosin nuo helmet nyt näyttää olevan miten sattuu... Ne siis oli ihan suht tasaisella jaolla tuossa, mutta nähtävästi kun olen jotain lankaa kiristäny, on noiden helmien paikat muuttunu. No, samapa tuo, tuskin niitä kukaan kattelee. 


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Mirka

6 kommenttia:

 1. En ole hetkeen käynyt, ja sinähän olet saanut tänne taas vaikka mitä tehtyä! Kivoja pipoja, sekä ommellut että virkatut. Meillä pelattais kans vaikka koko päivä, pakkohan sitä on jotenkin rajoittaa. Tosin on kyllä vähän lipsunut ajat..

  VastaaPoista
 2. Sinulle on tunnustus blogissani. :)

  VastaaPoista
 3. Aah miten ihan tuo sieni! Mäkin haluaisin tuollaisen pipon. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne!

  Ansku, no niinpä, lipsuja tapahtuu... Joskus vaan pääsee helpommalla niin... :)

  Suvitus; kiitos <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!