maanantai 5. maaliskuuta 2012

virkattua ja ommeltua

Jeps, ihan oikein kuulitte, tai siis luitte. Olen innostunut virkkausjutuista, tai ainakin vähän. Ensimmäinen homma oli bambuinen tiskirätti, sen verran muotopuoli tuli, että kuvaa en ottanut. Käytössä on kuitenkin. Seuraava operaatio oli/on virkattu neuletakki Onnile, mihin tulee isot napit. Tai tulee jos se joskus ihan oikeasti tulee valmiiksi... Mutta jotain kuvasinkin. Esikoiselle hattu. Ei tuo mikään taideteos tosiaan ole, mutta tyttö on sitä pitänyt jopa! Tuli jokseenkin reilun kokoinenkin, mutta fleecevuoritus auttoi asiaa ja hattu pysyy päässä!Ja mitä esikoinen saa, sitä toivoo myös keskimmäinen. Eli toiselle tytölle valmistumassa (ehkä) vihreä-pinkki-raitainen hattu. Värit on oikeasti paaaaljon kirkkaammat. Tuohon oli kanssa suunnitelmissa vuoritus, mutta saa nähä ehtiikö kelit niin lämpimiksi, ennenkuin tuo on käyttökunnossa, että vuori on liikaa. 


Jokin aika sitten valmistui keskimmäiselle geisha-trikoosta nappilistapaita. Ottobren nappilistaohje, viimesimmässä numerossa, on vaan niin hyvä, että noita nappilistojakin tulee tehtyä enempi kuin ennen!


Kuten etenkin lähikuvasta näkyy, tätä on jo käytetty ja pesty useamman kerran. Mieleinen paita. Kangastakin on vielä jäljellä, eli jotain muutakin tästä kuosista tulee. 


Eilen, sunnuntaina, oli aivan mielettömän upea keli! Oltiin jäällä koko porukka ja kuten kuvasta voi todeta, suksi luisti, jopa niin hyvin, että sauvojakaan ei tarvinnut!


Muutakin on tullut tehtyä, jopa itellekin, mutta niistä tulee kuvia, jahka niitä kuvia ehtii päiväsaikaan ottamaan. Illalla otetut kuvat on niin huonolaatuisia, että en viitsi edes yrittää.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Mirka

6 kommenttia:

 1. Ai virkkaukseen olet jäänyt koukkuun? Ihana pipo ja toinen tulossa. Ohh kun itse sais myös aikaiseksi, on niin ihania virkattuja pehmoja...

  VastaaPoista
 2. Minä aina ihastelen toisten virkkaustöitä, mutta jotenkin en itse pääse siihen sisälle :) Bamburätin olen myöskin onnistuneesti saanut tehtyä, mutta ajatuskin villatakista kauhistuttaa (no, kauhistuttaa jopa neulominen, lähinnä koon arviointi).

  VastaaPoista
 3. Kivan värinen pipo tulossa :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja pipoja! Ja virkkaus on helppoa. :)
  Kiva paita. Minä sitkeästi laitan niitä illalla otettuja liian pimeitä kuvia blogiini. Sanoin jo miehelle, et haluan sellaisen raksalampun, että saisin parempia kuvia. :)

  VastaaPoista
 5. ihan kuulla että olet innostunut virkkauksesta:)kohta sä oot siinäkin ihan mestari;)ja tuo geisha on kyllä ihana kangas, sopii vähän isommalle tytölle myös.

  VastaaPoista
 6. Virkkaus vie pian mennessään, varo vaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!