sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

pöllömetsä(kö) ja merirosvot ribbitrikoossa

Ihastuin Moonkidsin kankaaseen, missä on varmaankin pöllöjä nuo ruskeat pötiköt. Tosin poika oli sitä mieltä, että ovat rosvoja, kunnes... tytöt valaisivat, että nuohan on ilmiselvästi pökäleitä, ei liene tarpeen selvittää mitä pökäleitä tarkoittivat... (totuuden nimissä sama mielikuva on tullut facebookin ompelu-ryhmässä muillekin mieleen kun tuo kangas markkinoille tuli :-D)No, olkoon mitä mötiköitä hyvänsä, niin tämmönen paita syntyi ja poika on siitä tykännykin :)


Tein jälleen tilauksen Print Knit Studiolle ameriikan maalle. Ja jälleen ihan supernopea toimitus ja ei jää kankaille pahat metrihinnat, vaikka posteja tuleekin. Vinkkinä jos joku tilailee, niin noita trikoita tulee yksillä postikuluilla 3 jaardia (tosin hällä on eurooopan tilauksissa yleensä jaardi yhtä kuin metri!), veloureja ei mahdu kuin jaardia. Mutta siltikin miusta hinta on vielä varsin kohtuullinen!Sähköpostikysymyksiin saa todella nopeaan vastauksen jos on jotain kysyttävää. Suosittelen siis lämpimästi (ja ei, en saa mitään hyvityksiä, että näin kirjoitan, vaan ihan suosittelen sillä, että olen saanut hyviä kokemuksia heidän kanssaan toimiessa). 

Asiaan. Tässä on merirosvoribbitrikoosta ommeltu yöpuku. On varmasti kesälläkin mukavan vilpoisa asu.
Nyt ei juuri muuta ole ehtinytkään valmistua. Kankaita on tullut kyllä hamstrattua sieltä täältä ja tuolta, että ehkä jotain vähän enemmän pitäisi saada valmiiksikin :) 

Mirka

3 kommenttia:

 1. Niin ihania kankaita! Ja olen varma, että tuo merirosvo-yökkäri saavuttaa suuren suosion:)

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava paita ja kiva yöppäri, makea kangas ja ribbi on niin mun mieleen!!! vois olla meillä ihan päiväkäyttöön;)

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen tuo laittamasi linkki, kiitos siitä!
  Kivan näköiset yökkärit, näitä tarvitsis itsekin tehdä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!