maanantai 2. huhtikuuta 2012

Tähtiä ja pääkkiksiä

Keskimmäiselle pitkästä aikaa hattu! Näille kevätkeleille, eli yksinkertaista joustofroteeta, alareunassa trikoota kaksinkerroin. Tai se trikoo iteasiassa jatkuu vähän matkaa tuonne froteen alle. Jotenkin meillä on käynyt niin, että eteisen kaapissa ei noita keväthattuja tunnu löytyvän. Heh, varastossa niitä kyllä olisi vaikka muille jakaa, mutta pitäähän sitä joka kaudelle uusiakin saada!Onnilla on tuommosesta pääkkiskankaasta, musta-harmaasta, huivi ollut koko talven käytössä. Vai kauluriko se nyt olisi oikeampi sana. Mutta jokatapauksessa, pääkkiksiä, merirosvoja. Nyt sitten sain kangashamsterien kautta ostettua tätä myös limenä. Resorien valinta meinasi tulla ongelmalliseksi; mallasin ruskeaa, valkoista, turkoosia ja mustaa. Mustaan sitten päädyin, kuten kuvista voi nähdäkin. Tämmösiä tällä erää. Seuraavaksi olisi ohjelmassa ehkä kummitytölle jotain ompelujuttua ja tuo keskimmäinen oma tyttönen tarvitsisi edellisen postauksen tunikan kaveriksi leggarit. Mutta katotaan mihin aika riittää :)

Mirka

10 kommenttia:

 1. Ihuna pinkki-pipo! Mulla on keltaista trikoota varattuna sitä varten, että jonain päivänä uskaltaudun kokeilemaan pipon ompelua. Saat sen näyttämään niin helpolta!

  (t. uusi lukija)

  VastaaPoista
 2. Leppäkerttu; ei se vain kuulosta helpolta, vaan ON helppoa :) Rohkeasti vaan ompelemaan! Tuosta sivupalkista pitäisi löytyä linkit ohjeisiin, oon tehnyt noihin hattuihin pari helppoa ohjetta :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempistä! Mulla onkin tuo sun löysempi pipo-ohje suosikeissa tallessa tulevaisuutta varten:)

  VastaaPoista
 4. Oh, i like it.
  Corina from germany

  VastaaPoista
 5. Voi miten hauska tuo pipo on kun siihen on yhdistetty noita kankaita. :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten herkullisen näköinen pipo! Kivasti olet yhdistellyt värit ja kuosit :) Jospa saisin minäkin jo aloitettua kevätpipot, kun talvilakit jäi tekemättä :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteistanne! Hattu on saanut käytössäkin mukavia kommentteja. Joskus osuu kohilleen, vaikka tuonkin toteutus muokkautui sitä mukaa hattua tein :-D

  Corina; thanks!

  VastaaPoista
 8. Pipo on kyllä tosi hieno! Ja pääkallot, meillä tällä hetkellä niiiiin suosittuja :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!