sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kesävaatetta muksuille ja itelle

Huomasin tuossa, että pojalla on vihdoin jäänyt kesävaatetta pieneksi! No vielä nyt ei ole paniikkia ollutkaan kun ei nuo kelit kovin kesäiset ole... Mutta nyt tein yhen teepparin ja shortsit. Shortsit on leikelty isän Beaverseistä, kun kerran poika tuosta mallista tykkää (jos ei saa valita pillifarkkuja) niin tehdään niitä! Kilpparipaita käy sitten värien puoleen kivasti yksiin housujen kanssa.


Nyt sain tuon taskun yläkulmankin onnistumaan paremmin kuin aiemmissa. Eipä tuo nyt mikään kummonen niksi kyllä ollut...Seuraava ompelus on tosi vapaalla kädellä tehty... Oli suikale kangasta. En jaksanu mitään kaavoja ettiä, joten pötköstä tuli mekko, vähän vaan muotoa kainaloaukkoihin ja thats it. Ainoa juju on tuolla helmassa, että sitä on sivusaumasta rypytetty. Itelle on tullu tehtyä noita Jungle Stripe -tunikoita paljon. Varmaan neljä tai viisi jo. Nääkin on siis ommeltu jo toista viikkoa sitten, mutta en vain ole blogannut. Ja vieläkin jäi pari ainakin kuvaamatta. Noin maahan aseteltuna ei kyllä anna oikeutta mallille! On miusta oikein kiva tunika caprileggareiden kanssa. Vielä kun ne lämpimät kelit tulisi...


Nyt laitoin niskalapuksi kankaan reunasta tuon kankaan suunnittelijan nimen ja takapuolelle jäikin sopivasti pesuohjeet! 


Lämmintä ja aurinkoista viikkoa toivon teille kaikille!

Mirka


6 kommenttia:

 1. Kivoja vaatteita. Mulla kans ois lähiaikoina valmistumassa eka Jungle Stripes, mutta se ei taida päästä käyttöön, ainakaan päivisin. Näyttää jotenkin yöpuvulta. Mutta josko sitten jostain toisesta kankaasta..

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kivoja ompeluksia ja paljon! Tykkään tuosta pienen miehen kesäsetistä! :)

  Ja pitäisi täällä tehdä itselle kanssa tunikoita, ne on niin ihania kesähelteellä!

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikkaat värit pojan setissä! Eikä äitikään seinäruusuksi jää tunikoissaan;)

  VastaaPoista
 4. Voi että kun on hankalaa tänään tämä kommentointi...no,yritetään vielä uudestaan:)
  Ihanan värikäs tuo pojan setti! Eikä äitikään seinäruusuksi jää tunikoissaan!

  VastaaPoista
 5. Vitsi noi sun tekemät farkut on hienoja! Täytyy varmaan tilata sulta omalle, kun en saa tehtyä ;).

  VastaaPoista
 6. Ompa sinulla kiva blogi ja ihania vaatteita olet saanut aikaiseksi. tykkäsin kovasti kans tuosta pojan setistä! vau!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!