sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Mekkotehdas, kirjana ja kirjaimellisesti

Minunkin piti ostaa Mekkotehdas-kirja kun sitä niin paljon joka paikassa kehuttiin. Ja ei mennyt hukkaan ostos! Tosin yhtään kaavaa en ole vielä siitä piirtänyt, mutta sitäkin useampi malli odottaa vaan sopivia kankaita :) Adlibriksen sivuilta katsoinkin, että oli jo eka painos loppuunmyytykin!

Tämän päivän ompelut onkin sitten tehty vanhan tutun Jungle Stripen kaavalla, esikoiselle kokoa 146cm ja keskimmäiselle kokoa 128cm. Kaksi trikoista odottamaan kesäkelejä ja kaksi puuvillaista odottamaan astetta parempaa käyttöä. Trikoisiin kaveriksi huivit ja puuvillaisiin pannat.Pannoissa on takana pätkä kumpparia, että istuu paremmin. 

Huiveissa on kolmen nepin verran säätövaraa. 


Näissä merkeissä meni sadepäivä, tai ei onneksi kokonaan, mutta osittain ainakin :) 

Mirka

5 kommenttia:

 1. Ihania!
  Itsellä kirja lainassa, ja tässä miettinyt pitäisikö kuitenkin tilata, koska en ole kerennyt kaavoja piirrellä ja tiedä koska kerkeän. Ja kirja tosiaan on täynnä mitä ihanempia ohjeita.
  Mutta, kun en niin ompele, niin hieman mietityttää kaavojen ompelu.

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita mekkoja! Tuo vihreä retsokangas on niin herkku! Mulla oottas se sama kangas takinmuotoon pääsyä,mutta noi mekot on kyllä tosi kivat, mulla jäis sitä kyllä mekkoonkin asti ;)

  VastaaPoista
 3. Nättejä mekkoja. Täytyykin kokeilla tuota kaavaa, hyvä tietää, että toimii puuvillaisenakin.

  VastaaPoista
 4. Ihanan kesäisiä ompeluksia. Tällä hetkellä täällä sataa kaatamalla vettä ja hain juuri villasukat jalkaan mutta toivottavasti niitä ihnia kesäpäiviä tulee lisää!

  VastaaPoista
 5. Ihania!
  Ko kirjaa odotellessa :), oli loppunut tilaamastani paikast mut nyt saapunut varastoon ja tulos tännepäin, mut onpa ehtinyt hankkia kankaita kirjaa odotellessa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!