tiistai 17. heinäkuuta 2012

Pilvitakkia ja oe-kangasta sekä haaremeita

Aikamoiset kelit taitaa olla nyt jokapuolella Suomea! Vettä, vettä, vettä. Tosin on tullut silti reissattuakin, mutta paljon on tullut oltua ihan kotosallakin. Tänään sitten käytin päivän pitkälti ompeluhommiin. Ihana ystäväni antoi iiiiison kasan iiiiihania kankaita! Niitä sitten käyttelinkin tänään, eli pojalle pilvitakki, hupparin ohje löytyy uusimmasta Ottobresta. Tosin eihän tuo kyllä suoraan sen ohjeilla ole tehty, mutta pääpiirteittäin. Onni valitsi itse kankaat huppariin :)

Toinen ystävä toi miun oe-kankaat tänään kotiin saakka :) Täytyy sanoa, että kivampi on tuo kangas luonnossa kuin oli kuvissa. Vaikka siis kuvissakin oli todella ihana!! Tätä froteeta ei saakaan mistään tilattua, vaan oli oe-ryhmän aktiivisten toimijoiden hoitama kangastilaus! Kuosikilpailun voitti Pikkukiisken Leena Rengon suunnittelema kuosi ja sitten Käpynen yhteistyössä oe:n ihmisten kanssa hoitivat tilaukset, osittain leikkaukset ja toimitukset tilanneille! Suuri kiitos vielä kertaalleen kaikille, ketkä osallistuivat hommaan!! Itse en osallistunut millään muotoa muutoin, kuin äänestyksiin ja sitten tilaajana. 

Enemmittä puheitta, tänään sain kankaan ja esikoinen sai kankaasta haaremihousut. Vielä on kangasta aika reilusti jäljellä, saa nähä mitä siitä tulee tehtyä. 


Yläkuvassa Onni ja Onnin lempparikylpytakki! Todella vanha froteinen Tuttan takki, on ollut ihan lemppari! Noita kun löytyisi jostain toinenkin, niin olisi tosi jees! Mutta voip olla, että joutuu itse tekemään :)Keskimmäinenkin sai haaremihousut. Näistä en käyttökuvaa saanutkaan otettua, vaikka heti pääsivätkin käyttöön. Näissä on kankaana ystävän antamia kankaita :)


Aurinkoisempaa viikon jatkoa toivotellen!

Mirka

5 kommenttia:

 1. Tosi ihana huppari! pitäisköhän jollekin meidän poijallekin tehdä vaikkei ne kyllä tarviis =D Kaapit pursuaa vaatetta.

  housutkin ihania. Ja tuo kangas *kuolaa*

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa tuo keltavalkoinen kangas!! <3

  VastaaPoista
 3. Vautsi, tosi kivoja ovatten kaikki! Tykkään hupparin mallista ja hyvin on Onni valinnu kankaat. Ja kivan malliset nuo haaremihousut :)

  VastaaPoista
 4. Kiva huppari tuli, saithan vetoketjun ja hupun siihen hyvin ;) Onnilla on värisilmää selvästi :D

  Ja kangasta edelleen hypistelen, ehkä sitten reissun jälkeen se muuntuu joksikin..

  VastaaPoista
 5. Ihania ompeluksia :)
  oe-kankaan nätti värisävy yllätti positiivisesti ja minä ompelin itselleni vaik en pahemmin keltaista pidäkkään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!