tiistai 24. heinäkuuta 2012

UK-lippis ja hammaspeikko

Lippiksiähän meiltä löytyy "pari" kuten muitakin päähineitä. Mutta pitkään on mielessä ollut tehdä Unikuun ohjeella erilainen lippis. Koeversio onnistui ihan jees, tosin meillä vaan pitää olla aina tuo kumppari takana, niin nytkin. Lipassa normaalit kovikekankaat. Käännettävyys ei ihan toimi, kun tuo sienikankaan puoli ei ole ihan priimaa... Mutta vuorena ihan jees. Seuraava saattaa sitten onnistua kääntöversioksikin!

Hammaspeikkojersey on tilattu Ottobrelta, Etsyn kautta. Pojan oma valinta. Tein myös shortsit, raidalliset, peikkotaskuilla. Mutta ei niitä kyllä voi yhtäaikaa käyttää, ihan yöpukufiilis tulee...

Heh, kuvissa ukkelilla on himpun pieni potkupyörä! Tehtiin ystävän kanssa vaihtarit Pukyistä viime kesänä ja tänään vaihdettiin sitten takaisin. En muistanut yhtään, että olikin noin pieni! Saa nähdä, raaskiiko tuosta oikeasti luopuakaan, vai jätetäänkö muistoksi pojalle :)

Mirka

12 kommenttia:

 1. Pilvet on aina ihania! :D Ja toi peikkopaitakin on kiva! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo hammaspeikko paita on valloittava :)

  VastaaPoista
 3. Hammaspeikko on ihanaa

  VastaaPoista
 4. Ihana lippis :) Suostuisikohan meidänkin poika käyttämään, meinaa jäädä äidin tekemät pitämättä kun niissä ei kuulemma ole kova lippa.

  VastaaPoista
 5. Kiva lippis ja ihana tuo hammaspeikkopaita! ♥

  VastaaPoista
 6. Tuo lippis on kyllä kivan näköinen, jotenkin ihanan reippaan oloinen!

  VastaaPoista
 7. Sä oot tehnyt liian ison päänympäryksen varmaan. Kaikki noi mun tekemät ei kyllä tarvii yhtään kuminauhaa taakse..

  VastaaPoista
 8. Kiva tuo pilvilippis! Ja tuo hammaspeikko onkin sitte taas näitä, kun alkuun ei tykkää, mutta nyt se näyttääkin tosi kivalle. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteistanne!!

  Ja juu, tosiaan tulee tehtyä nuo hatut vähän tarkoituksellakin aina vähän löysiksi, kun tykkään tuosta kumpparijutusta takana. En tiiä miksi, mutta niin vain on :) Tänään tein keskimmäiselle onnistuneen kääntölippiksen

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!