sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kylpytakki

Tänään sain aikaiseksi oikein tehokkaan illaan ompelujen suhteen. Tosin bloggaan nyt vain yhden, eli ukkelin kylpytakin. Hää tykkää noista joustofroteisista kylpytakeista ja jotenkin tuota vihreää en ole muuhun tarkoituksen osannut edes ajatella. Kylpytakkia ennen ompelin parit paidat, hattuja ja housut, mutta niistä jossain toisessa päivityksessä. Eli niin, tämä frotee on Kangashamstereista joskus alkukesästä ostettu. Vetoketju on tilattu Ebaysta (tai tarkemmin sanottuna on yksi niistä mitä tilasin Ebaysta..) ja hupun vuorikangas jäänyt paitaompeluista yli joskus. Mietin hetken, että pitäisikö koko takki vuorittaa, mutta ei, liian raskas olisi ollut. Ehkä. Joten pelkän hupun vuoritin. 
Ja taas huomaa kuinka hämärää on, kuvat ei vaan onnistu! Niin ja hei, kaava on Ottobren, oisko ollut uusin lastenlehti, ja siitä joku perushuppari mitä vähän vaan muokkailin. 

Raikkaita syyspäiviä kaikille!

-miku- 


5 kommenttia:

 1. Söötti! Kuvittelin eka että "ukkeli" on miehesi! :D Kuva kertoi sitten totuuden.. =)

  VastaaPoista
 2. tää on hauska! tosi kiva kangas ja sopii erinomaisesti kylpytakiksi!

  VastaaPoista
 3. Mistä ebaysta löytää noita rengasketjuja?
  Mulla olis samaan joustista, hieno takki!

  VastaaPoista
 4. Tiina; :-D Juu, ihan tuo pienin ukkeli kyseessä :-D

  glenni ja Paukku :)

  Riikka, hakemistosta craft ja hakusanoiksi esim. zipper ring. Mitä isomman satsin ottaa, sen halvemmaksi tulee :) Ainakin täällä meillä päin on vetoketjut paljon arvokkaampia mitä nuo on ja täällä ei taida edes rengasketjuja löytyä. Pitäisikin tilata lyhyempiä seuraava satsi..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!