maanantai 21. tammikuuta 2013

Supper Maario

Poika tykkää kovin Super Mariosta, iteasiassa pelataan paljon yhdessä. Ite aloin pelaamaan SMB:sia joskus, 80- 90 -luvun taitteessa, silloin kun se Nintendolle tuli, 8bit -versiona (silloin pelasinkin aika paljon itseasiassa). Hmm... hieman on muuttunut tuo(kin) peli. Mutta asiaan, eilen teki mieli aplikoida jotain ja kysyin pojalta, jotta mitä teen. Vastaus oli samantien Mario. Ja Marion tein. Ihan täysin tyytyväinen en ole lopputulokseen, lopussa alkoi kello olla jo kovin paljon ja oli tarve saada housut valmiiksi ennen nukkumaan menoa. Noh, pienet kauneusvirheet kyllä tasoittuu käytössä ja pesuissa :) Loppuarvosanaksi sanoisin ihan jees.


Housuihin tuli kasvuvaraa aika reilusti... Olisikohan koko n. 116/122, ja kaverilla vasta 110/116 käytössä. Mutta ei haittaa, nuo resorit mahdollistaa käytön jo nyt. 


Ja pikaisena ompeluna yhdet boxerit, Ottobren kaavalla. 


-miku-

7 kommenttia:

 1. mieletön aplikointi! teetkö nuo siis ensin kokonaan (tukikankaan kanssa?) valmiiksi irrallisena ja kiinnität sitten housuihin vai tuleeko reunatikkaus vasta siinä vaiheessa kun pistät kuvan vaatteeseen kiinni?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anne! Mie teen aina aplikoinnit suoraan vaatteeseen, eli en ompele mitään ns. irrallaan. Tukikankaat ja liimakankaat silittelen kaikki kohilleen, eli nuo osat myös paikoilleen ja sen jälkeen alkaa mahoton tikkaus :)

  VastaaPoista
 3. HIENO!!!!!
  meillä kans on super mariota pelailtu...ei tosin tää nuorimmainen mutta nuo vanhemmat silloin aikanaan..ja edelleen meillä on kyllä tallessa nintendo64 ja pelit..pitäskin kaivaa esiin ja Liljan kanssa pelailla.
  Kiitokset Mirka kommentistasi blogissani! =)

  VastaaPoista
 4. On hieno!!!
  Mites noi bokserit, onko uusimmasta lehdestä? miten koot, pitävätkö mittasuhteet hyvin paikkansa?! :) pitäs kaverin muksulle tehdä ja mietiskelen teenkö vain suoraan hänen koolla vai oisko muokkaamista...

  VastaaPoista
 5. Kiitos Pikkupikkuriikki ja Sani!

  Sani, on uusimmasta. Sillä erotuksella, että teen sen etuosan aina kaksinkertaisen, saumat piiloon. Lienee mukavampi päällä kun jää ommelsaumoja vähän piiloon :)

  VastaaPoista
 6. Voi vau mikä Mario! Paljon marioita pelanneena minullekin mieluusti kelpaisi tuollainen <3

  VastaaPoista
 7. Ihana aplikaatio! Bokserikaava odottaakin piirtelyä, täytyykin laittaa kaksinkertainen etumus korvan taakse.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!