keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

OE:n mekko lisukkeilla

Alkukesästä ostesttu pilkkujersey taipui tänään mekoksi. Kaavassa yläosa oli liian korkea, joten vielä valmiista mekosta joutui leikkaamaan pätkän pois. Ei paha kuitenkaan. Tuo pelkkä pilkkukangas oli jotenkin yöpukumainen, joten lisäsin pitsin. Mutta vielä jäin miettimään, että olisiko pitänyt helmaan lisätä myös vai meneekö liian hörhelöksi. Ruusu ainakin pitää jostain tuohon saada. Tuo mikä on kuvissa mallina, on tytön ruusu ja sitä ei saa napakasti kiinni tuohon. Itseasiassa jos on vinkata johonkin tsi-ruusuun/ruusukkeeseen ohjetta, niin kiitän vinkistä! *pari löytynyt, mutta toki lisää saa vinkata, varmasti muillekin iloa!*

Eli, tässä OE:sta saadulla kaavalla trikoomekko/tunika.

 Ja tässä vielä kuvat ilman ruusua, jotenkin jää valjuksi, eikö?
Ja yritin vielä ottaa kuvan tuosta niskapainatuksesta, vaan ei saa selvää. Eli Lidl:n leimasin ostettu jo joskus kuukausia sitten, nyt ekaa kertaa kokeilin tekstiiliin. Silitin reilusti mutta nähtäväksi jää, kestääkö pesua yhtään. Ihan kiva lisä vaatteeseen.


MUOKS. Yhden ruusuohjeen löysin Kangaskarusellistä ja Tiina linkkasi Intu-blogiin. Tein nyt tuon ensinmainitun ohjeen mukaisesti. Mutta liekö tuossa olisi kuitenkin ollut kivempi tuollainen hörselökukka? Noh, ehtiihän noita tekemään, seuraaviin juttuihin!


-miku-

4 kommenttia:

  1. http://saihkylintu.blogspot.fi/2013/06/tee-se-itse-tukkakukka.html

    VastaaPoista
  2. Ihana mekko ja tosi kivoja tekeleitä!!!

    VastaaPoista
  3. Tosi kivan näköinen tuo tunika, ihanan hempeä :) Ja kyllä se ehkä tuon kukkasen kaipaa, molemmat on kyllä nättejä siinä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!