sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Froteevaatetta kevääseen

Ihan meinaa nyt jäädä blogin päivittäminen kokonaan. Sen verran vauhdikasta tämä kevätkausi minun työssäni, että harrastukset väkisin jää vähemmälle. Tai ainakin tämä näiden päivittäminen tänne. Pojalle seuraavaa kokoa, eli n. 122cm:stä on tullut tehtyä eräskin vaate. Tässä muutamat niistä. Ja täytyy muuten kehua tuota rallifroteen laatua! Ihan superhyvää, samanlaista kuin aikanaan oe:n kelta-valkoinen froteekangas.

Alkuun ennen ompeluita ja hämärässä otettuja kuvia todiste siitä, että päivällä paistoi mahtavasti kuitenkin aurinko!Ja sitten asiaan, tänään hurautin pojalle Metsolan froteista setin. Eihän nuo siniset täysin samaa ole, mutta todennäköisesti settina tullaan käyttämään. Ja tarjolla siis niitä iltahämärässä otettuja kuvia..
 Ja sitten jo alussa kehuttu rallifrotee. Tästä tehdyt housut ja paita eivät pääse kyllä settinä käyttöön, vähän turhan raidallista minun makuun... Eli yksivärisen ylä- tai alaosan kanssa kivat. Housujen lahkeessa on Me&I:n kankaasta leikelty sieni.

Parit yksiväriset froteehousut tehty myös. Taskuilla varustettuna. 


Aika perusvaatetta siis taas. Tässä siis näkyy myös tuo, ettei oikein jaksa keskittyä mihinkään erikoiseen. Olisi kiva aplikoida jotain kivaa, mutta tuntuu, että yhtään toteutuskelpoista ideaakaan ei synny. Mutta ehkä jossain kohtaa taas :)

Aurikoisia kevätpäiviä! 

-miku- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!