sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Keltaista melkein-koululaiselle

Pitkästä aikaa päivitystä blogiin. Niin verkkaista alkaa olla tämä tahti, että täytyy kyllä ryhdistäytyä.

Hirveesti tulee sähköpostiin muka-kommentteja englanniksi ja ovat siis ihan spämmejä. Onkohan niille jotain tehtävissä? Mitään salasanajuttuja en tuohon halua, kun niihen kanssa menee muutoinkin aina kärsivällisyys.

Kangashamstereista bongasin Metsolan keltaista ruutufroteeta palasen. Enempiä miettimättä siitä syntyi pojalle takki ja housut. Ajatuksena, että tuo hulivili kun viilettää fillarilla, erottuu ehkä paremmin keltaisessa asussa. Täyttä tyrmäystä tuo puku ei saanut, mutta ei kyllä mitään riemunkiljahduksiakaan... Takki on kuulema jees, mutta housut "oudot".Vielä tällä viikolla pohdin, että ratkon tuon pääkkiksen pois ja laitan tilalle ruskeita tähtiä pari ja vaihdan resoreiksi kelta-ruskearaidallista resoria. En jaksanut alkaa vaihtaa. Enkä varmaan vaihdakaan. Pienemmällä vaivalla ompelen sitten vaikka uuden setin. Jaa muutoinkin, seuraavaksi alkaa shortsi/capri -ompelut. Noshin ihanat froteet odottaa ompelua :) 

-miku-

3 kommenttia:

  1. Kiva setti :) Mä pääsin spämmistä eroon kun poistin anonyymien kommenttimahdollisuuden. Se ehkä vähän rajoittaa kommenttien määrää, mutta ei sitä roskapostiakaan jaksa..
    Pitäis itsekkin ryhdistäytyä bloggaamisessa, aika pitkäksi välillä venyy tauko..

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ansku ja Salla :)

    Ansku, juu, tauot on itellä pitkiä ja huomaa, että kommentit ovat selvästi harvempia kuin silloin, kun on ollut aktiivisempi :) Pitäisi opetella laittaa joku pikanappi tuohon, että voi halutessaan kuitata luetuksi, tällöin tulisi itsellekin tietoa, että kuka käy lukemassa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!