sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Ruska ja ripaus Jemmaa

Pikku-Piltin Ruska-kaavaa odotin kuin kuuta nousevaa. Ja nyt on jo toinen mekko sillä tehty. Okei, eka mekko tuolla odottelee sopivia resoreita, muutoin on valmis sekin.. Olin ensin katsovinani, että kaavoissa on saumanvarat huomioitu. Tein XS-koon kaavoilla, ja leikkasin kankaat just-eikä-melkein kaavojen kokoisesti. Mekosta tuli ihan jees, mutta itse tykkään pienestä väljyydestä vaatteissa. Tämän mustan teinkin samoilla kaavoilla, mutta leikkasin pienet saumanvarat. Ja oikein hyvä tuli :) Tämä on hyvinkin hillitty. Kangas on Eurokankaan jerseytä (95% puuvillaa, 5% elastaania) ja kauluksen sisäpuoli Verson Puodin Jemmaa. .

Tykkään kyllä. Sitä vielä mietin, että pitäiskö ohjeen mukainen kumppari nykäistä tuonne kaulukseen, toisaalta, sitten tuo vuorikangas ei juurikaan näkyisi. Ainiin, on tää senkin puoleen vähän muokattu, että hihat kahdesta osasta.

Enemmittä puheitta, tässä pari hämärässä napsittua hämärää kuvaa :D5 kommenttia:

 1. Näyttää tosi hyvältä! Ja jemma sopii tuonne kaulukseen mainiosti. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Krista ja Caorann :) Tästä tuli vähän hilitympi kuin aiemmat, jospa tätä pitäisi joskus ihan jopa duunikäytössä. Talvella varmaan aika jees saapikkaiden kaverina :)

  VastaaPoista
 3. Tosi, tosi kiva! Ihana idea tuo kaulus!

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis mekko. Muakin himottaa tuo kaava. Ehkä on pakko laittaa tilaukseen...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!