tiistai 17. marraskuuta 2009

karhuja, norsuja ja taskuja

Tänään vauvat-netissä eräs tuttava esitteli Metsolasta tilaamiaan vaatteita ja tuli pakkomielle, että Onni ehdottomasti tarviaa yhet Metsola-tyyliset housut. Piste. Ja eikun hommiin. Turkoosia velouria oli vielä vähän ja siitä valmistui tämmöset:


Näissä vähän kokeilinkin sitten lahkeissa uutta juttua. Siis miulle uutta juttua, eli ajoinkin kumpparin peitetikillä lahkeeseen kiinni. On kyllä vielä petraamisen varaa... Toisessa lahkeessa otin liian kitsaasti taitosta ja tuloksena, että kangas liestyi takapuolelta. Sen korjasin ihan vaan suoralla tikillä yli. Toinen lahje onnistuikin jo paljon paremmin. Tää vois kyllä olla ihan käyttökelpoinen tapa laittaa kumppari lahkeisiin.



Sitten olen taistellu viikonlopusta asti karhuhattujen kanssa! Siis miten voikin olla näin vaikeeta saada onnistumaan aina kaksi korvaa samanlaisiksi!! Kyllähän ne silloin onnistuu kun omille tekee, mutta jos vieraille tekee niin... Ei vaan meinaa onnistua... Meillä on kohta joka paikka täys korvahattuja :-D Nyt nuo saa kyllä riittää. Jospa reppana-nallet pääsisi uusiin koteihin vaikka vähän pienemmillä euromäärillä ;-)



Eilen hurauttelin Onnin päiväunien aikana kaapista löytyneestä norsujoustiksesta paidan. Oli kyllä niin pieni pala, että vaikka hihoja jatkoin resorilla niin tuli kyllä just sopiva, melkein pieni, paita Onnimiehelle. Toisaalta Onnilla on noita paitoja jokunen, että ei tuo nyt maailman loppu ole, vaikka ei ehtisi käyttämäänkin kun pari kertaa.




Viimeksi hihkuin kuinka Onnille käy nami-nami-vanukkaat. Liian aikaista oli ilo :( Toisen purkin kun sai sunnuntaina, niin su-ma välisenä yönä otettiin Ataraxia järkyttävään kutinaan (repi ihonsa ihan rikki), maha oli kuin pinkeä potkupallo ja poika itki yön kun mahaan koskee. Lisäksi tuntui vähän hengityskin vingahtelevan, mutta sitä nyt ei Onnin kohdalla taas voi sanoa, että oliko vinkuna tuosta herkuttelusta vai jostain muusta. Mutta ei muuten ole poika nammi-nammia pyydellykään tuon jälkeen, kun sillon yöllä puhuttiin, että varmasti naminamista tuli kivut. Vähän pelkäsin, että onko harmitus kuin suuri kun pääsi makuun, mutta ei onneksi ollut.

12 kommenttia:

  1. Voi Onnia. :(

    Kivat ompelukset taas. Noi housut on upeet. Saako tota norsukangasta vielä jostain mistä tuo paita on? En ole sitä enää pitkään aikaan nähnyt missään.

    VastaaPoista
  2. Voi Onni-ressua!

    Sympaattisia nuo korvalakit =).

    VastaaPoista
  3. Voi pientä :( Ikäviä tuollaiset allergiat. Meillä ei ole mitään allergioita itsellä eikä lapsilla niin en voi tietää miltä tuollainen tuntuu, mutta voin ehkä kuvitella miten ikävää se on.

    Ihania ompeluksia :) Nuo turkoosit housut ovat tosi kivat ja etenkin kun kanttaukset ovat ruskealla. Hyvä yhdistelmä turkoosi ja ruskea :)

    Suloisia myös nallehatut ja Onnin paita on kiva!!

    VastaaPoista
  4. Kivoja hattuja! *wink, wink*

    Tsemppiä teille allergioiden kanssa. Mullakaan ei ole kokemusta siitä millaista se on, mutta tuskin ainakaan mitään mukavaa..

    VastaaPoista
  5. Kiitos Lauruska :) Tuota kangasta ei kait saa? Miulla on tuo tilkku lojunu kaapin perällä kauan. Yhet housut siitä on tehty jo aiemmin. Nyt ei jääny kun pikkurippeitä.

    MariN; kiitos <3

    Mar3ngi; Kiitos :) Noihin allergioihin sunmuihin juttuihin on aika lailla tottunu, ne voi kuulostaa pahemmilta kuin miltä ne meistä tuntuu. Siksi en kauheesti niistä yleensä kirjoitakaan, vaikka joka päivälle varmaan jotain tekstiä riittäisi :) Ja juu, mie kanssa tykästyin just tuohon turkoosiin. Varmaan tuo värivalinta tuli vähän tuon norsupaidan kauttakin kun sitä varten piti kaapista penkoa nuo toiset turkoosit velourit ja ne näyttikin päällä kivan värisiltä!

    Maija; kiitos :) Ja wink wink rekisteröity ja iteasiassa niissä oli vähän teille jo jotain kaavailtukin ;-) Laitoin viestiä!

    VastaaPoista
  6. oih mitä karhu lakkeja, löytäiskö tiensä meille jokunen pienemmällä rahasummalla?

    VastaaPoista
  7. Voi kurjuus! Poju oli niin onnellisen näköinen herkkua maistellessaan. :(
    Mahtavia värejä! Ja nuo karhumyssyt *huoh* ihania! Mä olen sitten niin kateellinen tuosta peitetikkikoneesta! Ehkä sitten jonain päivänä kun mä olen iso niin mullakin on sellainen...

    VastaaPoista
  8. Ihanan väristä tuo turkoosi velour! Minä oon jostain lukenut, että myllymuksuille tulee uusi erä norsujoustista ja laadultaan se on paremapaa eli ilmeisesti peikkojoustiksen kanssa samaa laatua. Meillä on tuosta norsujoustiksesta paita ja on mennyt pesujen myötä ihan surkeen näköiseksi värien puolesta. Muuten tykkään norsukuosista tosi paljon.

    VastaaPoista
  9. Ihanat housut ja paita! Nallehattuja oletkin ommellut aika määrän! Hyvin onnistuneet nuo taskut, minä taidan tehdä aina liian leveitä yläosasta, pitää seuraavaksi kaventaa, kun näyttää nuokin niin kivalta.

    Harmillisia nuo allergiat! Onneksi usein lievenee ajan kanssa. (Vaikkei se taida Onnia nyt lohduttaa, kun namit jää syömättä..)

    VastaaPoista
  10. Hantta; kiitos :) Noissa iteasiasssa yks ylimääränen saattas ollakin ja tänään varmaan vielä jokusen teen lisää :-D

    NorppaStiina; kiitos! Jeps, mie kyllä suosittelen tuon ostoa kun yhtään enemmän ompelee. Enhän mie etes aiemmin kauheesti paitoja jne. tehny, nyt tuntuu, että paitojen tekeminen on tosi nopsaa kun jää hirveesti työvaiheita pois. Sitä kanttinauhankääntäjää en osaa käyttää, enkä enää ees yritä, niin helposti käy ilmankin.

    Hanna; miulla ei sitä peikkojoustista ookaan, mutta oon lukenu, että ois paksumpaa? Joo, ne mein norsuhousut on tosi kauhtuneen näköiset, varmaan kohta tuo paitakin. Harmittaa kyllä kun ei mitenkään halpaa tuo kangas ole! Tässä arvon itteni kanssa, että raaskisko sitä peikkoa tilata, mutta kun en tiiä tykkäänkö siitä niiiiin paljon kuitenkaan.

    Ansku, kiitos! Hih, mie otin taskujen mallin suoraan Metsola-haalareista. Omille kun teen, niin se lienee sopivaa. Ja kiitos myös myötätunnosta <3 Iteasiassa ei tuota ukkelia niin paljon harmita, aina pystyy onneksi jollain korvaamaan jos kauheasti alkaa harmittaa. Onnilla onkin pakkasessa koko ajan mehujäitä ja riisijäätelöä, jos tiukka paikka tulee :)

    VastaaPoista
  11. Kauniit housut! Ja suloiset nallehatut.

    VastaaPoista
  12. Ihania uusia taas <3 Ja muista sitten meitä kun ne paidat jää pieneksi tai raaskit luopua ;)

    Voi Onnia, tsemppiä allergioihin jälleen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!