torstai 28. tammikuuta 2010

Kettuhattu

Ennenkuin alan kattomaan Martinan ja Eskon arkea subilta, bloggaan tän Onnin kettuhatun :) Ihan hetkellinen päähänpisto tää :-D Tai iteasiassa etsin Onnille jotain kivaa pörröhattua (saa ehdottomasti vinkata jos jollakulla olisi ylimääräisenä semmosta 50-52 kokoista kivaa pörröhattua!) ja kun mitään pörrökankaita en omista, niin tein sitten aplikoiden ketun. Kettukin on piirretty aikasta vauhdilla, enkä edes tarkastanu kettumaisia värityksiä mistään. Joo, tällä ei oo nenää, eikä mustaa tassuissa. Mutta ehkä sen ketuksi tunnistaa??

Materiaalina on tällä kertaa fleece. Mutta ei kokonaan, sisäpinta on velouria. Lauhempien kelien hattu. Kai niitäkin vielä tulee? Toisaalta, autoillessa kun nakkasee alle merinovillaisen myssyn, niin varmasti tarkenee tälläkin :)


Laitan vielä pari otosta tältä päivältä Onnimiehestä :) Tuolla on taas ollu niin kova pakkanen, että mein ulkoilut on ollu tässä mitä kuvissa näkyy :-D Eli matka sisältä autolle, siinä vähän kerkiää lapiota heiluttaa. Ja tuota autolle menoa onkin sitten harrastettu ihan kiitettävästi, pakko on käydä kyläilemässä ja shoppailemassa, eihän täällä kotona jaksa koko aikaa nakottaa!
5 kommenttia:

 1. Voihan kettu miten kiva hattu :D

  VastaaPoista
 2. Anis kiitos! Hih, nyt tarviis sit varmaan ommella joku oranssi-ruskea tai pelkkä oranssi tai pelkkä ruskea takki! Kohtahan onkin kevät ja pääsee ompelee taas retrotakkeja muksuille :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen kettu! Ja lakki myös! Ja kyllä sen ihan ketuksi tunnistaa, vaikkei enempää yksityiskohtia olekkaan :)

  VastaaPoista
 4. Ansku, kiitos! Iteasiassa miellyin itekin tuohon kettuun, on jotenkin vähän reppana :D

  VastaaPoista
 5. Ompas tosi kiva hattu tuo kettu hattu!! <3
  Tekisitkös meillekin, ilman vuorta? Menis keväällä ja kesällä tuo. Pitäähän kettuterrierin omistajalla olla kettu hattu päässä ;) Ilmoittele vaik blogiini tai säpöön, heli.teitto@netti.fi
  Ja jos sulla ois jotai söpöä "tyttökangasta" tytön tsi-kimperiin, ni voisin sellaisenkin tilata.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!