sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Lahjuksia ja muuta

Viikonlopun aikana taas jotain saatu aikaseksikin. Tässä on parin kuukauden sisään usemmat syntymäpäivät ja vähän olen aloitellut lahjatehdasta taasen :) Nämä seuraavat on menossa lahjaksi, mutta eipäs kerrota lahjan saajasta sen enempiä ;-) On siis paita pienelle tytölle ja nukelle, samaa sävyä tietysti!


Samaisesta kankaasta ompelin myös esikoiselle tunikan. Tai paidan, kummin vaan. Ihan perusperusjuttu. Hihat on tarkoituksella aika reilut, jäävät sitten ruttuun resoria ennen.


Lahjaompeluksia seuraava. Baby Born -nukelle käypänen vaatesetti. Keskimmäinen lapsukainen valitsi miun kanssa värit.

Sydämen aplikointi ei onnistunut hyvin. En laittanut liimakangasta ollenkaan. Ajattelin, että on niin pieni kuva, että onnistunee ilmankin. Vaan eihän se sitten niin hyvin onnistunut :( Mutte ehkäpä nukkevauvalle kelpaa.

Nukenvaatteita on tulossa enemmänkin. Tässä kurkistus tulevana, eli noille hatuille on myös loppusetit tekeillä. Ja onhan siellä vielä jotain muutakin ;-D

Tässäpä vielä kuva Onnimiehestä kun sai tänään ensimmäistä kertaa edellisen postauksen paidan päälleen. Ihan hyvän kokoinen tuli, vaikka luulin, että on iso. Mie en vaan kait voi käsittää, että ei tuo poika ihan vauva enää ole!

Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

ps. kiitos saumuritsemppauksista! Vaihdoin neulat, se ei vielä auttanut. Mutta sitten kun ruuvasin alasiepparin asentoa toiseksi, alkoi pelittää. Ja nähtävästi uusien neulojen ansioista toimii taas tosi hyvin!

9 kommenttia:

 1. hyvää sunnuntaita ja kivoja juttuja!!!!

  VastaaPoista
 2. Onpa taas mahtavan pirtsakoita ihanuuksia kaikki!

  VastaaPoista
 3. Ihania vaatteita taas. Tosi kivan näköinen Onnin vaatetus :)

  Ja tosiaan kun tolla palstalla sanoit, olisi ihana kyllä asua lähempänä.. joskus voisi tehdä treffit jos samalle suunnalle samaan aikaan suunnataan :)

  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kivoja juttuja olet taas tehnyt! Tuo ´ruttuhihainen´ tunika on ihana. Tosi mainio idea! Saanko varastaa sen sit noin 2-3vuoden päästä kun tytölle vois ruttuhihat laittaa? ;) Tuo teidän Onni-mies on kyllä suloinen. :)

  VastaaPoista
 5. Ihania settejä! Ja kivoja kankaita. Hyvä että sit saumurin taas pelittämään :)

  VastaaPoista
 6. Ensimmäistä kertaa löysin tieni tänne ja ihania vaatteita olet lapsille tehnyt! Täytyy kurkata tänne useamminkin :)

  VastaaPoista
 7. Pikkuriikki; kiitos :) Siulle lähti eilen postia, tänään varmaan perillä!

  Minttu, kiitos! Tuo kangas on tosi kauan sitten ostettu, en etes muistanu moisen olemassaoloa, ennenkuin siivosin kaappeja *nolona*

  MariN; kiitos :)

  Jenni; kiitos! Aivan! Kesälomareissut jos yhtään jommallakummalla poikkeis toisen läheltä, niin ehtottomasti nähään!

  NorppaStiina, kiitos! Tottakai saa ideoita hyödyntää!! Itseasiassa tosi kiva jos joku tykkää niin paljon, että tekee itekin samanlaisen :)

  Ansku; kiitos! Kyllä, tuo saumuri on kyllä niin olennainen, että ei oikei mikään onnistu jos se ei toimi.

  Susanna; kiva kun löysit!Kiitos! Ja toivottavasti tulet tosiaan uuudestaankin :)

  Santra; kiitos :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!