perjantai 29. tammikuuta 2010

viidakkoista

Viidakkotrikoota on vielä pieni repale jäljellä. Se on kyllä niin pirteä kangas, että pitää käyttää tarkoin :-D Leikkasin yhteen toiseenkin juttuun osan, ja sitten sain tehtyä hatun. Meinasin tehdä semmosen Kimperi-tyylisen neliöhatun, mutta teinkin vähän muotoillumman. Tämä tulee korville vähän enempi. Sisävuori velouria ja ulkopinta interlock-trikoota. Ei tuohon viittiny mitään lisäjuttuja ommellakaan kun kangas itessään on jo niin värikästä.


Ainoa lisäkoristus on tuo merkkihässäkkä takasaumassa. Niin, tässä on sauma ainoastaan takana ja sitten päällä. Samaan tyyliin kuin edellisen postauksen kettuhattu, mutta tässä ei niitä hiippoja. Kettuhattu olikin tänään jo pojalla käytössä ja sai kivoja kommentteja :)

5 kommenttia:

 1. Ihana! Minullakin odottaisi tuolla iso palanen viidakkokangasta.. ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja hattuja täälläkin! Miullakin on tuota viidakkoa vielä jäljellä vaikka mihin, mutta pitänee kevään mittaan tuommoinen hattu väsätä myös.

  Tuo malli on niin helppo, minä eilen kanssa vapailla saksilla kankaasta leikkelin hattupalat. :) Ootteko sunnuntaina kotona, jos haen ne kankaat?

  VastaaPoista
 3. Mia; kiitos! Juups, tuo kangas on kivaa :) Onnille tekemästä paidasta vaan tuli liian lyhyt ja tuunasin sitä resorilla, mutta ei se nyt oikein nappaa. Ois ehkä tuolla resorilla parempi tytölle. Mutta on sille tulossa uus paita, missä on yks osa tuota viidakkoa, enempään ei riittäny.

  Santra; kiitos! Siulla olikin tosi kivoja karvahattuja blogissa! Ja hih, kerettiin siis nähdä :)

  VastaaPoista
 4. Tuo on kyllä tosi ihana tuo hattu, jotenki niin keväinen :)

  VastaaPoista
 5. Tuo viidakkokuosi on ihanan värikäs ja sopii hyvin hattuunkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!