torstai 15. huhtikuuta 2010

Shortseja, lisää shortseja kera pipon

Tässä kaiken muun härdellin keskellä viimeistelin äkkiä muutamat shortsit Onnille. Lähinnä syynä oli ihan se, että kun aloin ommella ruskeaa takkia, niin langat meni vaihtoon ja halusin nää kuleksimasta pois sitä ennen. Voin sanoa, että aikastamoinen hulinaviikko on nyt menossa! Ja kaiken kiireen ja hulinan keskellä Onnilla on alkanu ihan järkyttävä uhmavaihe! Joka päivä jossain kaupassa ottaa kunnon itku-potku-raivo-rääkymis-repimis-kohtaukset. Ei reppana näytä hokaavan, että sillä ei saavuteta mitään. No, kaipa se jossain vaiheessa sen ahaa-elämyksen kokee. Toivon. Koska miun korvat on aika kovilla, kuten aika monen kanssaihmisenkin :-D

Mutta asiaan. Tässä siis Onnille lisää kesähousuja, capreja tai shortseja, millä nimellä niitä nyt haluaa nimittää. Mangot bambuhousut on alunperin ostettu PimPamin Petralta, ajatuksena muokata niistä vaippavara pois. Ostin siis käytettynä tuohon tarkoitukseen. No koskaan ei ollu aikaa alkaa muokata, joten nyt muokkasin capreiksi. Nakkasin 80cm:sistä pöksyistä lahjetta poies, ja tadaa! Nyt ne on caprit. Sama kohtalo oli noilla turkooseilla. Ne oli iteasiassa Onnilla 1v kesänä housut. 2v kesänä ne oli muka-caprit, mutta ne oli vähän turhan pitkät siihen. Nyt sitten nakkasin vielä lisää pituutta pois ja löysemmät resorit ja josko ne nyt menis! Raidalliset on ihan uusista kankaista leikattu. Onnilla menee alle 30cm kangasta noihin.





Huomasinpa tuossa, että haluan ohkasia trikoopipoja muksuille lisää. Tai siis uusilla kuoseilla. Viime vuotiset on niin tylsiä jo kun niitä on yks kesä kateltu :-D Aloitin Onnin hatusta.


Tuosta kuvasta ei nyt näy, Onni juoksi tänään siskoa kohti. Huono vaan, että sisko oli keinussa ja vauhti oli kova. Seurauksena kulmahammas ihan kokonaan huulesta läpi. Siinä on nyt semmonen kunnon ruhje ja patti. Oikeesti, tuolla kaverilla on kohta rustottunu koko naama kun koko ajan satelee tällejä. Ei todellakaan voi sanoa, että antaa kolhia itteään, siitä se oppii. Ei todellakaan opi ja todellakin noita tilanteita yritetään välttää mutta kun kaverilla on satanen lasissa koko ajan, eikä minkäänlaista itsesuojeluvaistoa.

Mutta nyt on varmaan ainakin pari päivää tauko blogista, sillä lauantaina juhlitaan neidin synttärit ja sunnuntaina kummitytön synttärit. Eli huominen menee varmaan takin viimeistelyssä, siivoilussa ja leipomisten viimeistelyssä!

Aurinkoista viikonloppua!

ps. olipa muuten äsken raikastava saunareissu... Onni oli sitten käyny kääntääs lämminvesivaraajan nollille... Tiiä kauan se oli ollu, muksuilla oli nähtävästi iltapesulla vielä siedettävää se vesi. Oli kyllä ekologinen pesureissu itellä, ei paljon turhia tullu suihkussa läträttyä. Hrrrrr... Mitähän tuo poika seuraavaksi keksii...

17 kommenttia:

  1. Ihanan pirtsakat nuo shortsit! Vau!
    Tuo neliöpipo on myös aivan ihanan värinen, miun pitäisi myös ommella sellainen ihan kokeeksi :)
    Kiitos muuten pilvistä :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivan näköisiä shortseja, täytyypä laittaa omallekin työlistalle :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan värisiä shortseja ja kiva malli!:) mulla ois tarkoitus kans aloittaa tekemään kesäksi vähän lyhyempiä housuja, tosin varmaan vaan capreja. Kankaita vaan pitäisi saada haalittua, tuo on kyllä kiva tuo keltainen, onkohan sitä tavan jousto froteena missään?:)

    VastaaPoista
  4. Anna, kiitos! Noita pipoja pitäs kyllä ommella aikamoiset kasat, jos uusis kaikki muksujen pipot :) Ja hei, se joustiskin tuli tänään!

    Maarit; Kiitos! Toivotaan, että shortsikelejä riittää :)

    Jossu; Kiitos! Tuo malli on sama kuin pitkissäkin housuissa, vaan lahje on lyhennetty. Noissa on Onnille pituus semmonen polven alle/polven kohdalle. Just tuommosta mangon keltaista en oo bongannu tavan joustofroteena.

    VastaaPoista
  5. Heh, "ihania" nuo pienet! ;)
    Tosi kivoja nuo shortsit, raikkaat värit.

    VastaaPoista
  6. Melkoinen vilpertti teillä taitaa olla :) Itse ei osaa edes oikein kuvitella kun on vaan yksi tyttö ja sekin aika rauhallinen. Kivoja shortseja, vihreet raidalliset varsinkin herkullisen näköisiä.

    VastaaPoista
  7. Kivoja shortseja, pitäis itsekin ryhtyä shortsitalkoisiin.
    Mä kauhulla täällä odottelen millainen menijä tästä meidän hirmusta tulee, ikää kohta 8kk ja nyt jo ottaa askelia tukea vasten ja nousee seisomaan koko ajan, sisko käveli vasta 1v5kk iässä eli todella paljon rauhallisempi :-).

    VastaaPoista
  8. Ihana pirteän värisiä shortseja. Onnea teidän synttärisankarille!!
    Ihana teidän Onni...eipähän pääsee äiti lotraamaan siellä saunassa kauan :D

    VastaaPoista
  9. Teidän Onni on ihan kuin meidän keskimmäinen :) Koko ajan sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, mitä ei edes pystyisi kuvittelemaan. Käytän useinmiten meidän keskimmäistä terveyskeskuksessa ja päivystävät sairaanhoitajista suurinosa tuntee jo nimeltä. Omalääkäri on välillä käynyt kyselemässä käytävällä, että mitäs tänään. Ja yksi parhaista oli se nenään tungettu hampipastilli ;)

    VastaaPoista
  10. Voi Onnia, on kyllä onnekas ettei ole pahemmin käynyt :D ja voi sun suihkureissu. Hur. :D

    Mukavaa viikonloppua ja synttärijuhlia!

    VastaaPoista
  11. Aurinkoisia pikku-shortseja! Tykkään. Itsellänikin on muutamat leikattuna, kuhan vaan kaivais taas koneen esille ja ompelisi loppuun. Saumuria kaipaisin. Tulisi nopiampaa ja siistimpää.

    VastaaPoista
  12. Hienoa ompeluksia osaat tehdä=) Ihanan kesäisiä ja pirteitä noi shortsit. Täytyisi itsekin tehdä pojalle parit kesäksi. Miltäköhän nuo mahtaa näyttää mallin päällä. Olisi kiva nähdä=)

    T:Tuuli

    VastaaPoista
  13. Ihania shortseja! Pitääpä itsekin tehdä niitä lisää :)

    VastaaPoista
  14. Ihania shortseja!!!
    Ja tuo pipokin oikein ihana, niin mun värinen! Tykkään kovasti noit kimperi tyylisistä, ja varsinki jos on ihanat värit.

    Muksaa viikkoa.

    VastaaPoista
  15. Mia, kiitos! Hee, joo, joskus hauskaa, joskus ei niin hauskaa :-D

    Susanna, kiitos! Meillä on tytötkin aika vilkkaita ja luulin, että ne on tosi vilkkaita... siihen asti kunnes tuo poika syntyi...

    -Minna-, kiitos! Meillä on tytöt juossu 9kk iässä, tää oli vauhdikkain lähti vasta 10-11kk iässä juoksee. Kai se joskus vielä oppii kävelee :-D

    airamanna; kiitos! Hih, joo ei tosiaan kulunu liikoja vesiä sillä reissulla!

    Marita, jeps, ei käy aika pitkäksi. On kyllä hyvä, että kaikki ei oo ihan yhtä vauhdikkaita!

    Jenni, kiitos! Kyllä tuon kanssa tosiaan tapahtuu...

    Tiina, kiitos! Saumuri on kyllä aika ehdoton. Ei toki välttämätön, mutta kun sitä on tottunu käyttää, niin ei ilman tulis kyllä toimeen :)

    Tuuli, kiitos! Tuolla pari postausta alempana on action-kuvia samanmallisista shortseista :)

    Viiden äiti; Kiitos! Ja noita tosiaan on kiva hurruutella talven jälkeen :)

    hellmund; kiitos! Mie kanssa tykkään noista peruspipoista, nopea tehä ja kiva kun on useita värejä :)

    VastaaPoista
  16. Ihanan aurinkoisia shortseja!

    Meillä on myös molemmilla lapsilla vauhti aina vähän liian kova. Tällejä tulee jokapäivä ja monta :/

    VastaaPoista
  17. Niinpäs olikin=)Tollaiset polven alle tulevat shortsit on varmaan parhaat käytössä. Ei ole heti polvet auki, jos kaatuu.

    T:Tuuli

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!