maanantai 19. huhtikuuta 2010

Yhteistyötä ja lahjontaa

Mie en ole mikään neulomis- tahi virkkausihminen. En todellakaan. Jostain syystä norjalaismyssyt onnistuu, mutta ei mikään muu. Tein kohta esiteltävästä hatusta ensin ite version kalaverkko... Tai liekö ois toiminu semmosenakaan, varmaan ois pienemmät kalat uinu läpi :-D Purin koko himputin hatun (en hattua, vaikka kyllä sekin kävi mielessä...). Mummi ja ukki kävi sopivasti vierailulla, niin nakkasin sen kerityn langan mummin matkaan ja vola! nyt on Onnilla hieno kevätmyssy! Paloauton kuvasta en todellakaan aio kunniaa myöskään ottaa, sen on tehnyt Helmi. Aivan upeat ainekset siis tekivät muut ihmiset, miun tehtäväksi jäi vaativa yhteenliittäminen :-D Eli ompelulangalla ompelin paloauton hattuun kiinni. Lopputulos on miusta kyllä hieno! Kiitos mummille ja kiitos Helmille :)
Viikonlopuksi sain valmiiksi myös kummitytön 7-vuotislahjan. Samettitakin. Mietin jo, että laitanko kuvia, kun on lähestulkoon prikulleen samanlainen kuin meidän vanhemman tytön takki, mutta laitetaan nyt kumminkin. Eli ulkopinta ruskeaa samettia, vuori valkoista puuvilla- ja pallukkakangasta. Toivottavasti on takille paljon käyttöä!
Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!
ps. Huutista olen alkanu taas täyttää :)

9 kommenttia:

 1. Iiiiihana pipo! Ja tyylikäs takki!

  Miekään en oo mikään neuleihminen; villavaippahousuja on ollu pakko tehä, kun en raaski ostaa ;).

  VastaaPoista
 2. Ihana pipo! Ihan mahtava! Ja tuo takki on yhtä ihana kuin nuo edellisetkin.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana pipo ja takki...tykkään noista palloista edelleen =)

  VastaaPoista
 4. MariN; kiitos :) Aijoo, oonhan miekin noita villahousuja neulonu! Ja ehkä nuo huopuvat, vähän paksummat langat on se miun juttu. Nuo puuvillalangat saa hermot kiristymään...

  NorppaStiina; kiitos! Nyt on takit vähäksi aikaa tehty, välillä jotain muuta :)

  Kati; kiitos! Tuo pallokangas tosiaan on aikasta raikasta. Olisi kyllä joku pilkkukangaskin varmaan ollu jees. Mutta tuota saa samasta kun samettiakin, niin otin sitten samaa.

  VastaaPoista
 5. Ihana pipo! Tämäkin takki on tosi kiva.

  Mullakin tulee vaan sitä kalanverkkoa :D

  VastaaPoista
 6. Vautsi mikä pipo!!! Ja tuo takkikin.

  VastaaPoista
 7. Ihana väriyhdistelmä tuossa takissa, tää tykkää =)

  VastaaPoista
 8. Hei!

  Todella kaunis takki! Onko kaava Ottobren? Jos on niin muistatko lehden numeroa tai pystyisitkö tarkistamaan? Olikohan kaavassa mitä kokoja?

  Tarvis ommella viidelle lapselleni takit ja kaava on tosi kiva :) Tulisikohan samalla kaavalla pojallekin kiva takki?

  Tanja

  VastaaPoista
 9. PaaPii, kiitos! Ja lohduttava kuulla, että en ole verkkoineni yksin :-D

  hellmund, kiitos!

  Sanna, kiitos! Siulla on blogissa aivan ihanan värinen takki :)

  Tanja, kiitos! On Ottobrestä, miepäs tarkastan sen, oon sen laittanu ainakin edellisen takin kommentteihin. Pitäisi aina laittaa tänne ylös tuohon tekstiin, mutta tää miun pää on jokseenkin laho :-D Takin mallin nimi on Sparrow, ja tuo ei ole suoraan siitä, vaan sovellettu, mutta tykkään tuosta raglahihamallista. Koot tais olla joku 86-122, nuo kaksi isointa takkia on suurennettu n.128cm:siksi. Ja tulee kyllä pojallekin kiva takki, jokunen postaus alaspäin, niin löytyy Onnin takki samalla tyylillä tehtynä, on vaan semmonen viidakkokangas vuorina :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!