keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Juhlintaa ja viime hetken vinkkaus arvontaan!

Ystäväni blogissa päättyy tänään arvonta, eli vielä kerkiää!

Villasukkarockin arvonta!

Ompelurintamalla on nyt vähän ollu hidasta... Tänään kyllä aloitan takkiurakan. Ja viimeistelen capreja. Ja leivon synttärijuttuja keskimmäiselle, juhlat juhlitaan viikonloppuna. Ja siivoan. Ja käydään kirjastossa. Ja ja ja... Lista on loputon, katotaan saanko mitään aikaseksi!

Meidän keskimmäinen murunen täytti siis eilen 6vuotta <3 Niin se vaan aika juoksee, ettei ite kerkiä perässä. Syksyllä meillä olisi taas yksi pieni eskarilainen :)

7 kommenttia:

 1. ONNEA ONNEA tulevalle eskarilaiselle! Niin se aika kuluu nopeasti! Vastahan sitä tultiin laitokselta kotiin ja syksyllä jo ollaan aloittamassa eskaria...=|

  VastaaPoista
 2. Onnea pienelle suurelle! Joskus sitä vaan on yksinkertaisesti niin paljon hommia ettei oikein kannata tehdä yhtäkään ;) Kyllä sitä ommella ehtii!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa niin tutulta toi loputon lista! Minunkin piti alkaa siivoamaan, mutta kas kas tässähän mä istun koneella ;)

  Meilläkin on samanikäinen eskarilainen ;) Onnittelut teidän neidille!

  VastaaPoista
 4. Onnea eskarilaiselle :)

  Ahkerana sinä taas, tsemppiä juhlien järjestelyyn :)

  VastaaPoista
 5. Onnea Viivi! Niin ne vaan kasvaa..huoh! Hei mulla yhdet "koe caprit" leikattu =)tästä se lähtee tai sit ei...P.s kohta lähden kirpparille katsoo oisko puku vielä tallella =)

  VastaaPoista
 6. Neiti kiittää onnitteluista <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!