torstai 17. maaliskuuta 2011

Dinolaumalle iso dino

Vou, nää otsakkeet on taas tosi hyviä.... No, mutta asiaan. Olen sairaslomalla ja yritän levätä. Olo on ihan kauhea, astma on tosi pahana ja kaikkea muuta siihen päälle, mutta tietokoneella kökkiminen nyt ei juuri virtaa vie. Päivitellään siis blogia. Onnilla on tuo Meandin dinosaurus-paita ja paitaan ei ole ollut housuja. Oli ajatus tehä ihan vaan vihreät housut kaveriksi, mutta innostuin tekemään paidan dinoille isomman dinon kaveriksi lahkeeseen :) Kelpasi pojalle.On aikasta rutussa nuo housut tuossa kuvassa. Johtuu siitä, kun poikasella oli ne jalassa päikkärissä. Loppuun vielä pari otosta pojan ensimmäisestä maratoonipuhelusta :-D Puhui isänsä kanssa puhelimessa ja oli kiva seurata ilmeilyä kun kaveri kulki ympäri taloa puhelin korvalla :-DNyt ei olekaan sitten enää kuvailtavaa ja pitäisi tässä saada ittensä kuntoon, niin sitten voisi tehä lisää kuvattavaa. Aurinkoista loppuviikkoa 

Mirka


7 kommenttia:

 1. Tosi kivat pöksyt ja ihana tuo dino. :) Paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Höh, nopeaa paranemista toivottelen!!

  Ihanat housut!

  Meidän pojalle jos antaa puhelimen ja on linja auki isille, niin se vain hihittää eikä suostu puhumaan mitään.. no onhan se vasta täyttänyt kolme joten ehtiihän tuota oppia vielä. ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea ne housut! Paranemista!

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista!
  Meillä tuo pienin (1v.9kk) hölöttää käytöstä poistettuun "leikkipuhelimeensa" kaikki asiat juurta jaksain... Vielä kun joku ymmärtäis sanoman..! :D

  VastaaPoista
 5. Blogissamme olisi Sinulle tunnustus :) Kiitos hyvistä ohjeista! Myssytehtaalta moi ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteistanne ja paranemistoivotuksista! Nyt olo alkaakin vihdoin vähän parantua, ihana olo kun henki alkaa kulkea :)

  NorppaStiina, hih, no ei kauhean mielikuvituksekkaat... Kun kuva suoraan paidasta, mutta onpahan yhteensopiva setti :)

  Tiina, Onni on nyt 3,5v ja aikalailla noin kuin teilläkin on puhunut. Nyt sitten innostui jostain syystä eilen ihan pitkät puhelut heittämään :-D Hassua!

  Kewa, kiitos!

  Suvi; ihana höpöttelijä teillä :)

  Henni; oi kiitos!! Pitääkin käydä katsomassa. Mie olen ihan surkia laittamaan tunnustuksia eteenpäin, mutta pitänee tässä joku päivä ottaa ihan asiaksi ja tehdä tunnustus-postaus. Se on oikeasti niin ihanaa kun joku muistaa!!! Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Onpas ihanat kun yks dino oli eksynyt pöksyihin =) !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!