maanantai 23. toukokuuta 2011

Kesäyöppi

Eilen illalla piti vielä nopsaan yksi vanha kangas ommella vaatteeksi. En oikein ole keksiny, että mitä tuosta Marimekon kankaasta tekisi ja nyt sitten päädyin yöpukuun, ei tuo oikein muuksi tuon värisenä olisi taipunut. Ihan perusmallin t-paita ragalan-hihalla ja lyhkäset shortsit. Hilkulle meni, jotta riittääkö 50cm:n pätkä kangasta. Kelpasi ukkelille itelleenkin, vaikka ei hurjia merirosvoja tai ärjyviä dinoja olekaan.




Hih, ja tässä viimesessä kuvassa näkyy, että ei se peitetikin sauma aina ihan reunassa mene, mutta eipä se käytännössä mitään haittaa. Joskus leikkelin ylimäärät pois, nykysin en jaksa..

Ompelin myös keskimmäiselle pari postausta aiemman olevanlaisen raitatunikan. En jaksanu alkaa kuvata kun on aikalailla samanlainen, ainoastaan sydämessä olevassa nauhan pätkässä on tonttutyttö eikä norsu :) 

Mirka

6 kommenttia:

  1. Ihana, minä jopa käyttäsin shortsi-puvuna kesällä, mutta mainio yöpuvunankin tietysti!!! (voi kesällä vaikka juosta suoraan sängystä pihalle...).Minulla jää melkein aina sellainen reuna vaatteisiin peitetikkikonen kanssa, leikkaan pois isommat, mutta yleensä se jää;(

    VastaaPoista
  2. Kivoja ompeluksia! Ja miten mahtavasti osaat bongata kirppareilta helmiä ja tuunata niistä tosi kivoja juttuja! Siis nuo nanson-kankaasta tehdyt housutkin! Mulle ei olis ikinä välähtänyt noin loistavasti!

    VastaaPoista
  3. Tulipas kivannäköinen setti! :)

    VastaaPoista
  4. Hienoja juttuja sinulla täällä blogissa. Olen käynyt kurkkimassa täällä jo pitemmän aikaa, mutta nyt sitten ajattelin laittaa jo kommenttiakin. Olen itsekin innostunut ompelemisesta, mutta työt eivät aina ihan onnistu :). Kiva käydä täällä ja saada ideoita ja ohjeita.

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva yöppäri!!
    Peitetikkikone olis ihana.

    VastaaPoista
  6. Kiitos ihanista kommenteistanne :) Ja pahoittelut hitaasta vastailusta!!

    Kewa, mutta eihän se haittaa. Yleensä pesussa jo muokkautuu se reuna niin, että ei sitä enää ees huomaa!

    NorppaStiina, tuo nyt oli vaan niin kamalan-ihanaa, että se oli pakko saada ja jos ei muuta keksi, niin aina voi tehdä housut tai hatun :-D

    Pilvi, kiitos!

    Niina, kiva kun jätit kommenttia! Ja tosi kiva jos blogista on ollut hyötyä :)!

    Prinsessa Pieni, kiitos :) Kyllähän tuo masiina aika jees on. Nopeuttaa kyllä mahottomasti noissa taitteiden tekemisissä, eli voisi sanoa, että on hintansa edestä iloa ja hyötyä antanut!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!