keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Jungle

Onnille paita ja kankaana Ikasyrilta tilattu viidakko-interlock. Ihana kangas. Ihana kuosi. Tykkään! Mietin tuota resorien väriä jonkun verran, RuttuNutun Annika oli laittanu mustat resorit ja ne kävi niin hyvin!! Mustat resorit olikin jo tuossa valrmiina, mutta viime hetkellä päätin, että punaiset. Tykkään Onnilla punaisista housuista ja nyt tuo käy sitten punaisten housujen pariksi :)



Ja vielä lähikuvaa tuosta peitetikkisaumasta helmassa, kun on tullut kyselyitä, että mitä peitetikkikoneella tehdään. Eli tuossa yläkuvassa näkyy nuo resorit, ne on ajettu peitetikkikoneella, silitän ensin resorin kolminkerroin, sitten vaan lähen hurruuttelemaan sitä paikalleen, varovasti venyttäen. Helma taas on tosi helppo, taitan vaan ja ajan yli.



Kiitos palautteista aiemmissa postauksissa! Oon sanonut aiemminkin, mutta ne motivoi kyllä aina päivittämään blogia ahkerasti <3

10 kommenttia:

  1. Tosi kiva paita! Punaiset housut paidan kanssa tuovat varmasti pirteyttä, koska kankaaan pohjaväri on kuitenkin aika tumma.
    Nyt tajusin tuon peitetikkikoneen jujun :) Mutta onko siinä myös joku terä, kuten saumurissa? Miten sitä konetta voi silloin hyödyntää? Paljonko tuollainen peitetikkikone maksaa?

    VastaaPoista
  2. Hyvin sopii punaset resorit ja tuo punasta paidasta esiin..pitää miettiä minkäväristä ite laittaa kun kangas tulee...

    VastaaPoista
  3. Tosta kankaasta saa kyllä niin eri näköisen paidan aina vaihtamalla resorin väriä, yhdessä blogissa näin vaaleanpunaiset ja turkoosit kantit, nekin oli ihanat :)

    Ja voi vitsit tää tahtoo tuon koneen kanssa!!!

    VastaaPoista
  4. Tuo kangas on kyllä tosi kiva. Hyvin käy punaiset resorit. :)

    VastaaPoista
  5. Tosi pirteä paita tulee kyllä noilla punaisilla kanteilla. Upean näköinen! Kangas on kyllä tosi pirteä.

    VastaaPoista
  6. Mun mielestä nuo punaiset on ihan mahtavat! Ovat pirteät ja sopivat ihan tosi hyvin kankaaseen. Mun peitetikki kateus kasvaa joka postauksen myötä.... ;)

    VastaaPoista
  7. Ihana!, minullekin on tuota kangasta tulossa ja saa nähdä mihin väriin resoreissa itse päätyy. ;)
    Siis olen niin kateellinen tuosta peitetikkikoneesta! ;D

    VastaaPoista
  8. Ihanan paidan olet taas Onnille tehnyt! Minä vasta noita kankaita keräilen, valmiita ompeluksia en ole saanut aikaan...

    T: Iida

    p.s Valmetit on kovassa käytössä ;)

    VastaaPoista
  9. Löysin uuteen blogiisi. =) Ihana paita. Mistä kangas?

    VastaaPoista
  10. Tuosta peitetikkikoneesta.. Jos saa udella, että mistä olet ostanut sen ja minkä hintainen? Ja onko kone vastannut odotuksia? :) Sitten noista kankaista.. Pesetkö ne ennen ompelua eli kutistuvatko ensi pesussa.. Ja minkä verran ostat kangasta esim. paitaan? Paljon kysymyksiä :) Kiitos etukäteen jo vastauksista!! terv. alotteleva ompelija

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!