lauantai 7. marraskuuta 2009

Littlest Pet Shop

Tytöt tilasivat miulta Littlest Pet Shop -vaatteita. Voi jee! Aika monimutkaisia otuksia nuo pienet eläinkaupan eläimet :-D Keskimmäiselle lapsukaiselle nyt yritin toteuttaa linnun, vai mikä tuo nyt sitten onkaan... Ei se täydellinen ole, mutta tytöt ovat ihan innoissaan! Esikoinenkin jo valitsi oman hahmonsa. Joo, omaa hahmoa ei saanut valita ihan mistä vaan, vaan yritin valita yksinkertaisempia kuvioita mistä valita. Niistä on hyvä aloittaa. Ja joissain kohdissa vähän oikasin. No, mutta oli jälki mitä oli, niin tytöt ovat ihan innoissaan!

Materiaalina ruskea joustofrotee Kangas-Mallasta ja resorit Eurokankaasta. Aplikoinnissa käytetty niin joustofroteeta kuin velouria, mistä nyt sattui värejä löytymään. En tiiä oisko tuohon saanut enemmän ilmettä jos olisi tikannu kaikki tikkaukset mustalla, eikä kankaan värillä?

Lahkeissakin on resorit. Keskimmäinen alkoi ensin pyytää, että hän haluaa mielummin resorit kuin kumpparit. Kysyin sitten esikoiselta ja kuulema hänenkin mielestä resorit on paremmat jalassa. Eli vaihdetaan sitten housujen tyyliä ihan muutenkin. Tästä lähin siis omien housuihin resorit, käyttäjein pyynnöstä :)Kuvien laatu on mitä on. Nyt on siis käytössä ainoastaan tuo kännykän 3megapixelin kamera ja ei sillä tuon tarkempia saa :( Hitsi kun piti sen kameran hajota!

Meillä on lunta! Vähän aikaa. Kyllähän tuo varmaan jo tässä vuorokauden aikana sulaa, mutta nautitaan se hetki mitä sitä on!


Ja kuten huomaatte, vaikka Onnilla suositaan kirkkaita värejä sisävaatetuksessa hyvin reilusti, niin ulkovaatteissa on hyvin sinivoittoista :)

11 kommenttia:

 1. Siis, *MITÄ?*
  AIVAN MIELETTÖMÄN IHANA kuva! Miten sie osaatkin?? Nyt oon kyllä kateellinen ja tiedän, kuka on kanssa, kun näytän nuo housukuvat... Voih. <3

  VastaaPoista
 2. Santra; Kiitos <3 Tuu käymään joku päivä, tuossa nuo kaavat tai mitkälie mallipalaset on kodinhoitohuoneessa ;-) Liimapaperin kanssa ei vaikeeta, mutta aikaahan tuo vie vähän enemmän kun yksinkertainen kuva. Kuulema nyt heti pitäs lähtiä ompelee esikoisen LPS-housuja... No, nyt kyllä ainakin sulattelen vähän ruuan päälle :-D

  VastaaPoista
 3. Tosi upea!! Kyllä tyttöjen kelpaa :)

  VastaaPoista
 4. Hieno kuva on!! :) Meilläkin on täälä lunta ja siitä ollaan nautittu,varmastikkin se vielä pois sulaa:(

  VastaaPoista
 5. Meillä tytöt olisivat kateellisia ;) Minä en näytä kyllä tuota kuvaa etten joudu itse ompelemaan tuollaisia :D Voi olla ettei hermot kestäisi ommella noin yksityiskohtaisia kuvia!

  VastaaPoista
 6. Kyllä nyt LPS fanien kelpaa! Hienot ovat.
  Meillä yllättäen 5v poika on alkanut kinuamaan LPS hahmoja itselleen. En tiedä, miten ne mahtavat pärjätä taistelussa, kun kaverit tuovat Gormitit :)

  VastaaPoista
 7. Voi apua kuinka ihanat! Onneks meillä ollaan vielä niin pieniä ettei ymmärretä noiden päälle. Mutta tiedän aika monta pikku ihmistä, jotka olisivat aivan rakastuneita noihin housuihin! Olet kyllä aikamoinen velho noiden aplikointien kanssa.

  VastaaPoista
 8. Voi kiitos! Tulipas hyvä mieli :) Kun oikeasti ajattelin, että onkohan se muiden silmissä yhtään LPS:ien näköinen! Ja puuh, tuolla odottaisi toisen öttiäisen tikkaaminen :-D Saa nähä kuinka monta noita pitäisi tehdä. Samoten tuolla on kyllä leikattuna ihan hurja pino kaikennäköistä valmiiksi, senkuin hurruuttelisi valmiiksi. Ja joululahjatkin pitäisi tehdä. Hmm... Mistäs niitä lisätunteja vuorokauteen sai tilata??

  VastaaPoista
 9. Mun on pakko myöntää etten tiedä vielä moisista LPS:sta mitään :D Mutta veikeeltä tuo eläin housuissa näyttää! Nyt vaan teet tytöille joululahjaksi vaatteita missä on nuita LPS elukoita! Takuuvarmasti tykkäävät!

  VastaaPoista
 10. Meillä ei vielä oo pahasti hurahdettu noihin LPS:hin, mutta pari hahmoa kyllä löytyy ja kaupassa tänään sitten pikaisesti noita kattelin ja KYLLÄ tunnistin tuon sun hahmon :D Ja noi on kieltämättä vaikeita toteuttaa ihan just näköisenä. Meillä vingutaan Hello Kittyä ja se onkin onneks helpompi, mutta eiköhän nuokin kohta tuu kuvioihin :D

  Niin ja aikaa kaivattais täälläkin, joululahjojen teko on vielä ihan haaveissa, kunhan nuo reilu 40 housua on ommeltu niin voin hyvillä mielin ruveta miettii muita juttuja :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!