keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Mur mur

Paitsi, että ei taida tämä karhu kovin äkäisesti murista, on niin lutunen. Kuten käyttäjänsäkin :-D Punaisesta velourista ruskeilla tehosteilla toteutettu kokohaalari. Taas. Näitä kokohaalareita todennäköisesti kyllä tulee vielä jokunen lisää... Ovat oikeasti tosi ihania kun ei pientä akrobaattiakaan paina mistään!

Kangas on Eurokankaan punaista velouria, resorit ruskea ja samoten vetoketju. Ja peitetikillä saumojen päältä ruskealla ajeltu. Kauluksen ympäri ajellessa oli vähän kohdistusongelmaa, ja sitten loppuikin jo kärsivällisyys enkä enää purkanut. Tuo varmasti tasoittuu kun on pesty kertaalleen ja kaikki purkamisesta aiheutuneetkin sössimiset lähtee pois... Karhu on aplikoitu karhu-kettu-joustofroteesta leikatusta kuvasta. Yleisesti ihan jees haalari. Mistähän väristä seuraava?!Kylläpä oli taas vaikea saada kaveria kuvattua! Yhtään poseerauskuvaa ei onnistunut ottaa. Välillä jopa seisoi paikallaan, mutta kun kännykamera vihdoin otti kuvan, niin kaveri oli jo ihan muussa asennossa... :-D Seuraavassa kuvassa Onni lukee Rölli-kirjaa. Rölli on Onnille mieleinen, tuossa kuvassa juuri taitaa imitoida saunanhenkeä "röllien on saunottava tästä lähtien kaksi kertaa vuodessa..." :-D Vaikka kirjan sivu ei juuri siinä kohdalla olekaan.


5 kommenttia:

 1. Tosi kiva haalari :) Tuollainen on lapsen päällä varmasti mukava, kun ei paina ja purista mistään. Minäkin voisin ottaa tuollaisen haalarin ;)

  Saisinko toivoa postauksen aihetta? Voisitko konkreettisesti näyttää miten tuo peitetikkikone toimii? Missä vaiheessa sillä ommellaan? Vai korvaako se saumurin ym.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva haalari ja nätit nuo siilivaatteet kanssa. :o)
  Peitetikkikoneen toiminta kiinnostaa kovasti minuakin.

  VastaaPoista
 3. Mar3ngi; Kiitos :) Tottakai saa toivoa! On tuo ollu miulla mielessäkin ja kertaalleen jo otin kuviakin ommellessa, mutta ne on illalla otettu ja jotenkin ärsyttävän kelmeät värit loisteputkilla, niin ei innostanu laitella niitä :-D Mutta pidän mielessä ja jos vaikka saisin ihan kunnon kameran, niin voisin kuvailla paremmin! Nyt oon tuon kännyn varassa, mistä en näköjään saa ees tarkkuutta vaihdettua hyväksi... No seuraavat yritän kuvata paremmalla laadulla. Kohta kukaan tuu ees kattoo mitään kun niin surkeat kuvat :-D

  Mia; Kiitos! Tuo kone on kyllä näppärä, paitsi se himputin käännin... Tosin helmankääntimen haluisin. Mutta yhtäkaikki, yritän saada aikaseksi jonkinlaisen esittelypostauksen!

  VastaaPoista
 4. Kiva kiva, tääl kans kiinnostaa peitetikkikoneen käyttö tai siis se et millanen se on ja miten toimii!
  Ja hieno on kyl taas haalarikin :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on samat aatokset nauhankääntimen suhteen! En oo jaksanut kyllä edes vähään aikaan yrittää. harjoitustahan se kaipais! Minä oon taas ajatellut, että helmankäännin on turha. Pitäis aina vaan kuitenkin jaksaa se paikalleen laittaa. Minä teen helmat niin, että silitän ensin taitteen ja mittaan ensin kankaan nurjalta puolelta oikeain etäisyyden ja sitten liimaanh sopivalle etäisyydelle post-it lapun ja ompelen menemään. Kohdistuu just eikä melkeen :) Kyseessä on siis Lazy hem-tekniikka. Linkin takaa voit tutustua asiaan kuvin jos asia on sinulle uusi. http://www.cedesign.com/familyphotos/sewing/info/cs_faq/lazy_cs_hem/index.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!