sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Uutta ja korjattua

Uutta on ystävän tilaama tunika puolikuutaskuilla. Materiaalina vadelman värinen joustofrotee (kiitos Petra!!), taskut musta joustofrotee ja taskujen kantit pallotrikoo. Meinasin taskuihin laittaa ihan resoria, mutta jotenkin mie en saa resorilla noita niin hyvin onnistuu ja onneksi laitoinkin noin, tuli vähän pirteyttä. Kuvat ON surkeat :( Pakko ois ostaa uus kamera! Vinkkejä hyvistä tarjouksista otetaan vastaan, tai jos jollain olisi suht hyvä käytetty vaikka myytävänä?

Mutta takasin tunikaan. Tässäpä kuvat.Mie olen nyt ikäänkuin vähäsen ihastunu noihin taskuihin :-D Ystäväni Santra lupasi miulle pätkän ruskea-valkoista velouria, saan niistä tehtyä vielä yhet puolikuutaskuhaalarit. Onnilla kun ei suinkaan ole yksiäkään haalareita... Mutta kun ne on niin kivoja, myös pojasta :) Ja hyvin onnistuu käydä pissilläkin haalareissa.

Sitten joulutunikaan. Esikoisen tunikassa se kaula-aukko alkoi häiritä niin paljon, että tänään purkasin sen pois. Ja laitoin tilalle uuden resorin ja onneksi näin vaivan (peitetikin purkaminen on muuten syvältä, etenkin kolmilankaisen...) koska nyt se on hyvä. Tykkään. Tyttö iteasiassa ihastui niin kovin tunikaan, että ei antanu sitä pois päältään. No pestä se pitikin ennen kuvausta (ai joo, tuleepa hyvät joulukorttikuvat tuolla kännykällä!), että kaikki langanpätkät purkamisen jäljiltä irtoaa!

Hmph. alaosana on ruskeat housut, ne ei todellakaan käy tuon kanssa, mutta kun mustat oli pesussa. Jeps, esikoisella ei oo kun yhet mustat housut! Tartteis varmaan tehhä jotain :-D

Käytiin muuten tänään vähän jouluostoksilla, ihana kun ainakin omille on nyt hankittuna sitä ja tätä. Ja saatiin vielä ne mitä oli hakusessakin. Samalla tuli kyllä hamstrattua kynttiläjuttuja, pöytäliinoja, verhoja ja semmosta. Mutta kaipa tätä kotiakin pitää joskus vähän laittaa :)

5 kommenttia:

 1. Ihana. Tykkään noista palloista. Tuo kivaa ilmettä. :)

  VastaaPoista
 2. Toihan on hauska idea! Siis tuo pallotrikoo taskuissa, näyttää kivalta :) Minäkin uuden kameran haluaisin, mutta eipä näillä "hoitovapaa ruhtinaallisilla tuloilla" paljon shoppailla :( Ja kaikki joulujututkin mulla on ihan vaiheessa..

  VastaaPoista
 3. Hienot "tonttuasut" lapsilla =). Voi kunpa jouluksi tulisi myös lunta. Täällä meillä päin se ei ole lainkaan varmaa...

  VastaaPoista
 4. Hei! Saisinkos kysyä housukaavastasi, eli ei liity näihin (ihaniin) mekkoihin ja haalariin ollenkaan. Nuo velour/joustofroteehousut jotka pussittaa alhaalla kivasti, onko lahje ihan suora ennen kuminauhaa, ja kumppari vetää sen pussille, vai leikataanko housun lahje jo tuollai vähän pussille...? Jos ymmärsit mitä yritin selittää :) Vinkkiä kaipailisin ettei menis kangasta kokeillessa hukkaan :)
  joanna

  VastaaPoista
 5. Lauruska, kiitos!

  Ansku, kiitos, mie tykkään kans! Pitänee soveltaa vielä muihinkin. Tosin nyt tekeillä olevissa taskuissa on apinabambua kantteina...

  MariN, kiitos! Hee, ei oo kyllä täälläkään, lähes 10 astetta on plussalla... Vettä sataa, mustaa, märkää, yöks.

  Joanna; Mie oon tehny kumminkin, eli joissain on suorahko lahje, ja kumppari pussittaa, joissain taas oon enemmänkin muotoillu lahjetta. Eli kumminkin toimii :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!