tiistai 26. tammikuuta 2010

Kevään innoittamana

Vai oisko ennemminkin Moonkidsien innoittamana :-D Oisin halunnu tilata Moonkidsien kevätmallistosta ihanaisia keltaisia ja turkooseja ja vaaleanpunaisia vaatteita. Mutta mitäpä järkeä siinä olisi kun kankaita tursuu joka kaapista! Joten tein nyt sitten Moonkidsien innoittamana keltaiset housut, puolikuutaskuilla. Näihin varmaan tulee tylsästi ihan vaan valkoinen yläosa. Tai sitten jos tekisi valkoisen paidan vaiks keltaisilla resoreilla. En tiiä, mutta valkoinen nyt ainakin käy!



Keskimmäinen neito sai myös uuden hatun. Kaksinkertaista velouria ja välissä vielä n. 10cm korkuisesti mikrofleece, koko matkalta ympäri, korvien kohdalla. Ja siis tuolla velourien välissä, että ei näy ulospäin. Esikoinenhan sai kanssa tämmösen hatun loppusyksystä, mutta hällä on hatussa heijastinkukka.

Eilinen päivä ja ilta menikin sitten verhourakassa. Nyt ois keittiöhässäkän verhot ommeltu ja ikkunassa! Voi jestas, että se on kypsää hommaa!! Paneeleita tuli ommeltua neljä kappaletta ja kappoja kaksi. Mutta onpahan nyt sitten tehty. Vielä olisi keskimmäisen neitokaisen verhot ja päiväpeitto. Ja plääh... Olohuoneen verhot, siinä saakin taas jokusen metrin hurruutella... Todella megatylsää!


Sorruin muuten tänään sitten tekemään ihan pikkiriikkisen tilauksen MjukaTygerille :-D Ei paljon, vähän vaan sateenkaari- ja multitähtivelouria...

17 kommenttia:

  1. Hienot housut tuli! Hyvän väristä keltaista, onko joustista? Mullakin kaapit täynnä kankaita ja silti tuntuu nyt ettei mitään kivaa löydy..
    Suloinen tuo hattukin ja edellinen koirapaita tosi ihana :) Kukakohan ompelis meidän keittiönverhot?

    VastaaPoista
  2. Ihanat housut :)
    Ja kivat verhot :)

    Se on kyllä rasittavaa puuhaa ommella verhoja.

    VastaaPoista
  3. Kivat housut. Itsekin pari päivää sitten ihastelin Moonkidsin kevättä ja melkein tilasin, mutta sitten päätin kuitenkin tehdä itse kun noita kankaita tuolla on vino pino!

    VastaaPoista
  4. Ihanan pirtsakat housut :).
    Nätit on verhotkin,
    juu ja verhojen ompelu on niiin tylsää...

    VastaaPoista
  5. Ansku, kiitos! Joo, joustofroteeta. Joskus Kangas-Mallasta tilattu. Tai iteasiassa miun omat keltaiset meni jo heti, mutta sitten ystävällä oli jääny tuota yli, ja hältä sain lisää! Tykkään kyllä itekin väristä!

    Jenni, kiitos!!

    hasbu; kiitos! Hih, joo miullakin oli jo ostoskoriin valittu keltaiset Moonkidsin housut ja raitapaita ja mietin, että ottasko keskimmäisellekin jotain, mutta sitten iski nuukuus :-D Tai järki? Pakkohan noita kankaitakin on nääs tuhota!

    Sani, kiitos! Ja sanos muuta! Kaikenlisäksi noita verhokankaita oottas tuolla metri jos toinenkin...:-D

    VastaaPoista
  6. Onpa raikkaat ja keväiset housut! Pitää laittaa idea korvan taaksen. :)

    VastaaPoista
  7. Ihanat housut. keltavalkoraitaa yläosaan, tai sit vihreetä, vihree valko pallollista :D
    Ittellenikii huolisin keltaset joustishousut!

    VastaaPoista
  8. Ihanan keltaiset huousut :) Ihastelin tuota väriä (ilmeisesti samaa kangasta?) myös Pimpamin blogissa! Minä tykkään nyt keltaisesta tosi paljon :) Keltainen piristää päivää kummasti!

    Verhojen ompelu on tylsää, mutta toisaalta kuitenkin ompelu palkitaan kun koti saa uuden ilmeen :)

    VastaaPoista
  9. Ihanan pirteät pösyt! Kyllähän tuohon yhdistää vaikka minkä väristä yläosaa. :)
    Ja luulen, et kaikki, jotka ompelee jotain muutakin kuin verhoja on sitä mieltä et se on todella tylsää.

    VastaaPoista
  10. Ihanan raikkaat ja pirtsakat housut :)

    VastaaPoista
  11. Anna, kiitos! Kivoja juttuja löytyi siunkin blogista :)

    inkeroinen, kiitos! Ai, että se ois sit kangaskauppaan taas mentävä :-D Joku kiva vihreäkin ois muuten jees! Tai sit tylsästi ihan kelta-valkoiraitaista trikoota?

    pikkuriikki; kiitos!

    Helmi; kiitos!

    Mar3ngi; kiitos! Jeps, taitaapi olla samaa. Ja on kyllä ihan totta, että palkitsevaa tuo verhojen ompelu on kyllä! Ihan erinäköistä taas :)

    NorppaStiina; kiitos! Joo, pitää rohkeasti kokeilla eri juttuja yhdistää. Mie oon ehkä vähän liiankin tarkka noista sävyistä ja sitten en uskalla kauheasti kokeilla uusia juttuja :-D

    Susanna; kiitos! Kevät noista kyllä hyvin tulee mieleen :)

    Jossu, kiitos!!

    Kiitos teille kaikille kommenteista! Nää piristää päivää ihan täysillä <3

    VastaaPoista
  12. Pirteät housut ja ihanat verhot, nättiä kangasta!
    Minä taas ompelen verhoja mielelläni kun en muutakaan osaa...

    Iida

    VastaaPoista
  13. Aivan ihanat noi Moonkidsin housut!! Mitä kangasta on noi valkoiset puolikuut taskuissa? Minäkin olen haaveillut niistä keltaisista Moonkidsin housuista, mut en sitte tilannutkaan.. Täällä maalla ei vaan tuollaisia kankaita ole.. :(

    -Maija

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!