lauantai 10. huhtikuuta 2010

Pikaiset lähes kosteussuojahousut *käyttökuvat lisätty*

Keskimmäisellä lapsukaisella oli tarvetta pihahousuista kun ne mitä olin varannu, onkin tosi isoja :( Reiman kurasetit kyllä toimii, mutta ei niillä nyt pelkälteen pärjää. Kaapissa on Travallen tehtaanmyymälästä ostettua Remu-kangasta ja eikun hommiin siltä seisomalta kun tyttö housuja pyyti :-D Neiti lähti pihalle ja sillä väliin mie koneelle. Tuloksena tyydyttävästi onnistuneet housut. Eli jos ois vähän keskittyny, ois varmasti parempaa saanu aikaseksi, mutta pääasia on, että nää toimii ja jälleen, tyttö on tyytyväinen! Ehkäpä ne on nuo sydämet mitkä on se juttu tyttöselle. Halasi miuta ja sanoi "äiti oot kyllä tosi taitava". Noh, ei siinä sitten viittiny lapselle alkaa puutteita luettelee.

Ulkopinta siis Remu-kangasta. Ulkosyrjällä ei saumoja. Taka/etusaumat on vahvistettu mikrofleesellä, en tiiä onko mitä apua mutta kokeilin nyt. Toisaalta sanoin myös tytölle, että saumat ei pidä vettä. Polvillaan voi hyvin leikkiä tuolla kostealla pihalla, mutta lätäkköön ei ole asiaa :)

Sisäpinta on Marimekon tilkuista kasattu. Tuommosta liukaspintaista puuvillasekoitetta, ohuehkoa. Joku liukas kangas ois ollu parempi, mutta kun ei nyt sattunu olemaan.

Lahkeissa on takana sydämet. Ajatuksena oli ensin laittaa pelkät heijastintähdet, mutta jostain syystä lähin väsäilee noita sydämiä. Ehkä ne tähdet ilman taustakangasta ois ollu paremmat... No, ne on nyt nuo. Sydämien takana on mikrofleeceä.

Housut on ollu jo kovassa käytössä ja ainakin nyt tän parin päivän kokemuksella toimivat on. Vyötäröresori näyttää kauhean kapealta, mutta kun tuo tyttö on tosi laiha.






Eilen sain myös päätökseen verhoprojektin. Verhot ei vaan tule meidän ikkunoihin, vaan ystävän. Aivan ihanaa Vallilan kangasta, voisin yrittää ihan kuosin vuoksi niistäkin kuvaa nappasta :) Seuraavaksi olisi vuorossa capreja ja kummitytölle takki :)

Loppuun vielä kuva, kun Onnimies viihtyy nykysin ulkona niin paljon kun vaan vaatteita riittää! Kaveri nimittäin onnistuu saamaan kaikista vaatteista lahkeiden kautta vedet sisälle ja sitä kautta tietysti kenkiin... Vaikka piha on etupihalta aika kuiva, sieltä löytyy kivoja ojia... Ja takapihalta löytyy ah, niin ihanaa vettä ja hiekkaa!

9 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea laittaa resori ulkohousuihin vyötärölle! Ei ainakaan paina tai purista ja istuu hyvin. Teidätkö saako noita Remun tai Reiman kankaita mistään nettikaupasta?

    VastaaPoista
  2. Miekin kyselisin, että mistä noita Remun kankaita saisi?

    VastaaPoista
  3. Miranda; kiitos!!!

    Susanna; Joo, mie oon tykästyny niin tuohon resorivyötäröön lapsilla, että sitä tulee käytettyä vähän kaikkeen. Miulle lähetti tuon kankaan eräs nettituttava, kiitos hälle <3 , mutta Kangastukussa on joitakin kosteussuojakankaita ainakin.

    Otin action-kuviakin pari, lisään ne illemmalla.

    VastaaPoista
  4. Niin, siis nuo kankaat on alunperin ostettu Travallen tehtaanmyymälästä :)

    VastaaPoista
  5. Kivan näköiset housut! Teillä on tuo ihana pupu-tunika, jota himoitsin enkä ostanut ja kaduttaa vieläkin. Voi mikä söpöliini tuo neiti on!

    VastaaPoista
  6. Voi kun tuo Iina on suloinen! <3

    Haa, bongasin Bamse-pipon!! :-D

    VastaaPoista
  7. toimivan näköiset housut ja hyvältä näyttää...

    VastaaPoista
  8. NorppaStiina; Kiitos! Ja on kyllä nyt ollu joka päivä koko ajan käytössä, että kai ne sit oikeesti on hyvät jalassakin :) Eikä oo muuten sisävaatteet kastunukaan! Tuo on kyllä kiva Miffy, on koko 110/116, mahtunee mein hyvin hitaasti kasvavalle tyttöselle pitkään, mutta jos kyllästyn, niin vinkkasen ;) Ei oo kauheen reilua mitoitusta.

    Santra; kiitos <3 Hih, mie laitoin kuvan ihan senkin takia, että bongaat :) (muille tiedoksi, bongasin Santran kirppispöydän kirpulla ja järjestin sen samalla ja samalla napsin kaikkea kivaa ostoksiini!). Ostin myös tuohon sen huivin ja yhet ruskeat velourit ja öö, oli varmaan jotain muutakin :)

    Pikkuriikki, Kiitos! On tosiaan ollu hyvät käytössä. Oli tosi nopeat tehä ja välttää mainiosti pihalla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!