sunnuntai 1. tammikuuta 2012

2012

Niin se vaan vuosi taas vaihtui! Mennyt vuosi piti sisällään suuria asioita. Toivon kaikille onnellista alkanutta vuotta!

Uuden vuoden kunniaksi otin tänään käsittelyyn kioskikissat. Ja taas, kuten yleensäkin, ajatus lopputuloksesta muuttuu sitä mukaa kuin ompelen. Ensin oli ajatus, että kissapöksyihin tulee ruskeat taskut ja paitaan joko hihat tai keskiosat ruskealla. Jotenkin se tuntuikin tylsältä, joten hetken mielijohteesta tein taskun. Ja pelkkä tasku jäi jotenkin yksinäiseksi, niin nappasin vielä valenappilistan. Ihan kiva kokonaisuus miun mielestä. On kyllä aika levoton, kun ylä- ja alaosa kuviollinen, mutta hei, lapsilla saa olla väriä! Napit ei ole vielä kiinni kun kuvasin, mutta piti hyödyntää kirkas ulkoilma, enkä ehtiny nappeja ompelee.
Menneellä viikolla tuli Ebayn ostoksena bambuisia virkkuukoukkuja, vaikken mikään virkkausihminen olekaan. Mutta kaikkea pitää kokeilla. Ja sainkin ekalta yrittämältä onnistumaan kukan! Tuon hatun olen tehny pari talvea sitten Mario-hatun mallilla (eli on semmonen yli-iso hattu, jää lörpölleen takanta) ja se on jotenkin ollu valju. Nyt tuo kukka antoi vähän ilmettä, mutta ei liikaa. Odotellaan siis vain pakkasia! Lankana niin hatussa kuin kukassa on ruskea Huopanen. 


Onnea vuoteen 2012 jokaiselle!

Mirka

10 kommenttia:

 1. Kivan näkönen setti vaikkei tuo kioskikissa minua kuosina sytytäkkään :) Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva setti! Eikä minusta ollenkaan liian kirjava, just sopivasti :) Onnellista uutta vuotta myös sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 3. Kiva setti! ja hyvää tätä vuotta!

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköinen setti, tuo ruskea rauhoittaa hyvin tuota kuosia :) minä tein siitä haalarit kuopukselle :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää uuttavuotta! Ihana vaatesetti!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteistanne ja uuden vuoden toivotuksista!! Heh, ne napit on edelleen ompelematta paikoilleen... Niin siinä aina käy :-D

  Katerinka; Thanks! Welcome to my blog next time too!

  VastaaPoista
 7. Toi kioskikissasta tehty setti on kyllä mahtava.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!